Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
bir erkek nasıl delirtilir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sonsuz_nur, post: 238668, member: 104104"]</p><p>Kadın: Saçımı kestireyim mi?</p><p>Erkek: Olur.</p><p>Kadın: Ama kıyamıyorum.</p><p>...Erkek: Öyleyse...... kestirme.</p><p>Kadın: Canım değişiklik istiyor...</p><p>Erkek: O halde kestir.</p><p>Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi.</p><p>Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun.</p><p>Kadın: Beni tanıdığında kısaydı..</p><p>Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'.</p><p>Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor.</p><p>Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum.</p><p>Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi?</p><p>Erkek: Kat kat.</p><p>Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz.</p><p>Erkek: Bırak perçemli olsun.</p><p>Kadın: Çok yorucu.</p><p>Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin.</p><p>Kadın: O zaman asla uzatamam.</p><p>Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim.</p><p>Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!!</p><p>Erkek: ?!?!?!?!!</p><p>Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!!</p><p>Erkek: Ya Sabır Allahım</p><p>Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem??</p><p>Erkek: Saçınada Sanada Banada...</p><p>Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik sanki</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sonsuz_nur, post: 238668, member: 104104"] Kadın: Saçımı kestireyim mi? Erkek: Olur. Kadın: Ama kıyamıyorum. ...Erkek: Öyleyse...... kestirme. Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir. Kadın: Bana akıl vermeyi bırak, delilere verir gibi. Erkek: Eğer nasıl hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydı.. Erkek: Ve sana tam olarak ne dediğimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor. Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden Allah rızası için istiyorum. Kadın: Peki nasıl kestireyim? Kat kat mı yoksa perçemli mi? Erkek: Kat kat. Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz. Erkek: Bırak perçemli olsun. Kadın: Çok yorucu. Erkek: Yorduğu zaman tekrar kestirirsin. Kadın: O zaman asla uzatamam. Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim. Kadın: Bana güzelim deme!!!!!!! Erkek: ?!?!?!?!! Kadın: Saçımada Karışıp Durma!!!! Erkek: Ya Sabır Allahım Kadın: Saçımı Diyorum Saçımı Nasıl etsem?? Erkek: Saçınada Sanada Banada... Kadın: Aaa Delimi Ne Bişe Dedik sanki [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
bir erkek nasıl delirtilir