Bir kitap hediye etseniz hangisini hediye ederdiniz hadi birbirimize hediye edelim...

DAMLA^^

Yeni Üye
Ben benden sonraki arkadaşa :

huzur sokağı : şule yüksel şenler

sözü ku'ran her derdime derman...

DAMLA^^

Yeni Üye
yazarı duymuştum kitabın isminide ama okumadım henüz inşallah okurum... yeni yazarlardan...

SÖZÜ KU 'AN HER DERDİME DERMAN...

hayat42

Yeni Üye
oku ben şimdi onu okuyorum çok güzel kişisel gelişim kitapları daha çok hoşuma gidiyor

DAMLA^^

Yeni Üye
oku ben şimdi onu okuyorum çok güzel kişisel gelişim kitapları daha çok hoşuma gidiyor

inşallah okurum ...bende kişisel gelişim kitaplarını seviyorum insanın farklı bir pencereden bakmasını sağlıyor motivasyonu iyi sağlıyor ama kitaplarda her türokumaya çalışıyorum yerli edebi klasik..yeterki okumaya aşina olalım gerisi kolay...madem kişisel gelişim kitaplarını seviyorsun :mümin sekmanı muhammed bozdağı oğuz saygını senai demirciyide tavsiye ederim...okursan memnun kalırsın inşallah....

sözü ku'ran her derdime derman....

KatreiAsk

Özel Üye
ben de benden sonraki arkadaşa canan tan dan 'yüreğim seni çok sevdi' yi hediye ediyorum. umarım okumaya fırsatı olur ;)

aysuu

Yeni Üye
bende herkese hediye ediyorum peyami safa matmazel noraliyanın koltuğu içinde baş edemediği sorunları olan varsa muhakkak okusun insan dünyaya başka pencerelerdende bakmak isteyebilir.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd