kenzay.com dakilerin gerçek taşlar olduğunu söyleyenler var ordan bir model seçebilirsin bencehangi siteden mesela asena_38 ...![]()
kenzay.com dakilerin gerçek taşlar olduğunu söyleyenler var ordan bir model seçebilirsin bencehangi siteden mesela asena_38 ...![]()
peki bi incelim bakim ... Sağol ...kenzay.com dakilerin gerçek taşlar olduğunu söyleyenler var ordan bir model seçebilirsin benceyada şifalı taşlar filan yaz beğendiğin özellikte birini yaptırırsın
![]()
dijital gereksiz hatta albümler gereksiz imqossible ... İlginç tasarımlı isteğe özel hediye yapan yerler var oralardan alır haftaiçi siparişi netten geçer ve haftaya kdar almış olurum ... Yine de saol önerilerin için...
suc bende nedıye yazıorsunyardım edıosunkıanltmak sıtedıgımd eoydu zaten
özel yapım seyler buara ılgı cekıo oyuzden dedım
anlayana tabı
![]()
tmm tmm kızmadijital gereksiz hatta albümler gereksiz imqossible ... İlginç tasarımlı isteğe özel hediye yapan yerler var oralardan alır haftaiçi siparişi netten geçer ve haftaya kdar almış olurum ... Yine de saol önerilerin için...
suc bende nedıye yazıorsunyardım edıosunkıanltmak sıtedıgımd eoydu zaten
özel yapım seyler buara ılgı cekıo oyuzden dedım
anlayana tabı
![]()
![]()
ilginç bi bakış açısı ... ama olmazbence kıza burdaki yazıları göster onu ne kadar önemseyip fikir alabilmek için uğraştığını göster![]()
olsun fena fikir değil ama ...şaka yapmıştım yaf![]()
kendin sanki çok masumsun bnm yaptığım ayıpsa eğer seninki ne acaba !?ayıp çok ayıp
bende seninkileri iade ediyorumfikir isteyen sensin ne kızıyorsun özelime yazdığın tüm kelimeleri sana iyade ediyorum.