bir sorum(sorunum) vardı

raptowne

Yeni Üye
öncelikle herkese selam

arkadaslar bir soru sormak istiyorum

sorum su:

acıkogretim okumak istiyorum 4 yıllık fakat evde değil gidip eskişehirde okumak.
bu mümkünmü,mümküse hangi puan turune gore alıyorlar.ders anlatıyorlarmı. taban puanı nedir?bide oss tercih kılavızunda hangi tablodan bakabilirim.bide son sorum örgun egitim nedir.saygılar

canselen

Özel Üye
öncelikle herkese selam

arkadaslar bir soru sormak istiyorum

sorum su:

acıkogretim okumak istiyorum 4 yıllık fakat evde değil gidip eskişehirde okumak.
bu mümkünmü,mümküse hangi puan turune gore alıyorlar.ders anlatıyorlarmı. taban puanı nedir?bide oss tercih kılavızunda hangi tablodan bakabilirim.bide son sorum örgun egitim nedir.saygılar
acık öğretım adı üzerinde evde okunur.yalnız baglı oldugun ilde hafta sonları ders veren üniversıteler var ordan ders alabılırsın bunun için sanırım kayıt yaptırmaya gerek yok.eger eskısehırde okumak ıstıyorsan anadolu ünv.istedıgın bölümüne eger aldıgınız öss puanı tutuyorsa kayıt yapabılırsınız. kullanım klavuzuna bakarak tercıhlerınızı buna göre yapabılırsınız.

zehrat

Yeni Üye
arkadaşım açık öğretim yani bu evde olmadan olmuyo:) evde durmak istemiyosan normal oku ama onunda puanları daha yüksek ben şuan açıktan okuyorum memnummuyum diye sorarsan değilim çünkü çalışıyorum ve kitaplarını okumaya vaktim olmuyo saolsun kimsede internete ne bi kaynak koyuyo bizim bölümle ilgili ne bi konu anlatımı.. anlican durumum vahim napcam bilmiyorum :( örgün eğitim demek yüzyüze eğitim demek yani açıktan değil anladın_? yani normal okula gidip gelmek :d hakkında hayırlısı olsun...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye
BexlasSob