Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="imqossibLe, post: 220954, member: 41715"]</p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">GENEL BİLGİ</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Halkla İlişkiler Önlisans Programı, 1993 yılında Açıköğretim Sisteminin yeniden yapılandırılması ile Açıköğretim Fakültesi bünyesinde açılan bir programdır. Bu bölümden mezun olanlar özel ve kamu sektöründe halkla ilişkiler elemanı olarak çalışabilmektedirler.</span></p><p><span style="color: SeaGreen">PROGRAM HAKKINDA BİLGİLER </span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Bu bölümde okutulan dersler yıllıktır ve bölümün öğrenim süresi 2 yıldır. Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, yılda üç kez oturumlu olarak sınavlara katılmaktadırlar. Ara, yılsonu ve bütünleme sınavı olarak gerçekleştirilen bu sınavlara öğrenciler bağlı oldukları büronun bulunduğu ilde katılırlar.</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Bölümden mezun olan öğrenciler, "Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca örgün veya Açıköğretim Sistemi ile öğrenim yapan programlara dikey geçiş yapma olanağına sahiptir.</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">AMAÇ</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Bu program, günümüzde önemi gittikçe artmakta olan halkla ilişkilerin kamu ve özel sektöre en iyi şekilde eleman yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Bu programın ders içeriğinde halkla ilişkilerde iletişim, halkla ilişkilerde ortam ve araçlar, davranış bilimleri, iknacı konuşma gibi uygulamayı gerektiren dersler yer almaktadır.</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">SUNULAN OLANAKLAR</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Halkla İlişkiler Önlisans Programında öğrenim gören öğrencilerin temel öğrenme materyali ders kitaplarıdır. Ders kitaplarına destek olmak amacı ile derslere ilişkin televizyon yayınları da programda yer almaktadır. Programdaki bazı temel dersler için Akademik Danışmanlık (yüzyüze eğitim) hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerimiz ayrıca internet üzerinden destek hizmeti alarak e-öğrenme uygulamalarından (e-kitap, e-televizyon, e-sınav, e-alıştırma ve e-danışmanlık) yararlanabilmektedirler.</span></p><p><span style="color: SeaGreen">Dersler</span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen"></span></p><p><span style="color: SeaGreen">Kod Ders Adı ve Şubeler Saat ECTS Kredisi </span></p><p><span style="color: SeaGreen"> </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1002 Genel İşletme 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1003 Davranış Bilimlerine Giriş 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1005 İktisada Giriş 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1032 İletişim Bilgisi 6+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1074 Uygarlık Tarihi 6+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1099 Temel Bilgi Teknolojileri 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1410 Hukuka Giriş 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">Yabancı Dil Dersleri </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1216/A (Alm) Almanca 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1216/F (Fra) Fransızca 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">1216/İ (İng) İngilizce 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen"> </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2. Sınıf </span></p><p><span style="color: SeaGreen">Kod Ders Adı ve Şubeler Saat ECTS Kredisi </span></p><p><span style="color: SeaGreen"> </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2096 İkna ve Konuşma 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2097 Halkla İlişkiler Uygulamaları ve Örnek Olaylar 6+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2175 Halkla İlişkiler 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2232 Türk Dili 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2252 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 4+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2418 Halkla İlişkiler Uygulama Teknikleri 6+0 9,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2419 Kurumsal İletişim Yönetimi 6+0 6,0 </span></p><p><span style="color: SeaGreen">2420 Halkla İlişkiler Yazarlığı </span></p><p></p><p><span style="color: Red">YETERLIMI</span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="imqossibLe, post: 220954, member: 41715"] [COLOR="SeaGreen"] GENEL BİLGİ Halkla İlişkiler Önlisans Programı, 1993 yılında Açıköğretim Sisteminin yeniden yapılandırılması ile Açıköğretim Fakültesi bünyesinde açılan bir programdır. Bu bölümden mezun olanlar özel ve kamu sektöründe halkla ilişkiler elemanı olarak çalışabilmektedirler. PROGRAM HAKKINDA BİLGİLER Bu bölümde okutulan dersler yıllıktır ve bölümün öğrenim süresi 2 yıldır. Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan fakültelerin öğrencileri, yılda üç kez oturumlu olarak sınavlara katılmaktadırlar. Ara, yılsonu ve bütünleme sınavı olarak gerçekleştirilen bu sınavlara öğrenciler bağlı oldukları büronun bulunduğu ilde katılırlar. Bölümden mezun olan öğrenciler, "Meslek Yüksekokulları ve Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Devamları Hakkında Yönetmelik" hükümleri uyarınca örgün veya Açıköğretim Sistemi ile öğrenim yapan programlara dikey geçiş yapma olanağına sahiptir. AMAÇ Bu program, günümüzde önemi gittikçe artmakta olan halkla ilişkilerin kamu ve özel sektöre en iyi şekilde eleman yetiştirilmesini amaçlamaktadır. Bu programın ders içeriğinde halkla ilişkilerde iletişim, halkla ilişkilerde ortam ve araçlar, davranış bilimleri, iknacı konuşma gibi uygulamayı gerektiren dersler yer almaktadır. SUNULAN OLANAKLAR Halkla İlişkiler Önlisans Programında öğrenim gören öğrencilerin temel öğrenme materyali ders kitaplarıdır. Ders kitaplarına destek olmak amacı ile derslere ilişkin televizyon yayınları da programda yer almaktadır. Programdaki bazı temel dersler için Akademik Danışmanlık (yüzyüze eğitim) hizmeti sunulmaktadır. Öğrencilerimiz ayrıca internet üzerinden destek hizmeti alarak e-öğrenme uygulamalarından (e-kitap, e-televizyon, e-sınav, e-alıştırma ve e-danışmanlık) yararlanabilmektedirler. Dersler Kod Ders Adı ve Şubeler Saat ECTS Kredisi 1002 Genel İşletme 6+0 9,0 1003 Davranış Bilimlerine Giriş 6+0 9,0 1005 İktisada Giriş 6+0 9,0 1032 İletişim Bilgisi 6+0 6,0 1074 Uygarlık Tarihi 6+0 6,0 1099 Temel Bilgi Teknolojileri 4+0 6,0 1410 Hukuka Giriş 6+0 9,0 Yabancı Dil Dersleri 1216/A (Alm) Almanca 4+0 6,0 1216/F (Fra) Fransızca 4+0 6,0 1216/İ (İng) İngilizce 4+0 6,0 2. Sınıf Kod Ders Adı ve Şubeler Saat ECTS Kredisi 2096 İkna ve Konuşma 6+0 9,0 2097 Halkla İlişkiler Uygulamaları ve Örnek Olaylar 6+0 6,0 2175 Halkla İlişkiler 6+0 9,0 2232 Türk Dili 4+0 6,0 2252 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi 4+0 6,0 2418 Halkla İlişkiler Uygulama Teknikleri 6+0 9,0 2419 Kurumsal İletişim Yönetimi 6+0 6,0 2420 Halkla İlişkiler Yazarlığı [/COLOR] [COLOR="Red"]YETERLIMI[/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bir sorum var lütfen yardımcı olurmusunuz?