Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Biri Amerikalıların kelimeleri biri Türklerin
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="wow, post: 209643, member: 130132"]</p><p>amerikan: hey, dostum burda bir problem mi var ?</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: noluyoaa laan burdaaa ? </span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: nasil gidiyor mike ?</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: nabiyon lan </span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: korkarim seni öldürecegim...!</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: salavat getir lan </span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: oov dostum, hic cool olmamissin...</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: bu ne lan ?? **.**** benzemissin...</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun..?</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: lan süleyman , kap iki RAKI gel bakim hemen ..</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: lanet olsun sana christine !</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: allah senin belaniii versin nurcaan !</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: tanri askina brad, kes sesini artik.</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: allahim sabir ver, kees laan yeteeer</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: aman tanrim simdi napicaz.</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: ha **...***..., sic.iikk.. </span></p><p></p><p></p><p>amerikan: help me please..</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: baksana lan !!</span></p><p></p><p></p><p>amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: valla oglum bi söz var hani ,</span></p><p><span style="color: #3333ff"></span></p><p><span style="color: #3333ff">kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal..?</p><p></p><p>amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma</p><p></p><p></p><p></p><p><span style="color: #3333ff">turk 1 : abi da vinci sifresini okudum harikaa..</span></p><p><span style="color: #3333ff"></span></p><p><span style="color: #3333ff">turk 2 : laan biiirak ! iyice entel - dantel oldun basimiza....</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: hey jery gel pizza ye dostum..</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: FBI .. bir kac soru sorabilirmiyim?</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: biz polisden geldik , sen nerdeydin dün lan essek?</span></p><p></p><p></p><p></p><p>amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun</p><p></p><p><span style="color: #3333ff">türk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!!</span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="wow, post: 209643, member: 130132"] amerikan: hey, dostum burda bir problem mi var ? [COLOR=#3333ff]türk: noluyoaa laan burdaaa ? [/COLOR] amerikan: nasil gidiyor mike ? [COLOR=#3333ff]türk: nabiyon lan [/COLOR] amerikan: korkarim seni öldürecegim...! [COLOR=#3333ff]türk: salavat getir lan [/COLOR] amerikan: oov dostum, hic cool olmamissin... [COLOR=#3333ff]türk: bu ne lan ?? **.**** benzemissin...[/COLOR] amerikan: hey steve , neden kendine bir icki koymuyosun..? [COLOR=#3333ff]türk: lan süleyman , kap iki RAKI gel bakim hemen ..[/COLOR] amerikan: lanet olsun sana christine ! [COLOR=#3333ff]türk: allah senin belaniii versin nurcaan ![/COLOR] amerikan: tanri askina brad, kes sesini artik. [COLOR=#3333ff]türk: allahim sabir ver, kees laan yeteeer[/COLOR] amerikan: aman tanrim simdi napicaz. [COLOR=#3333ff]türk: ha **...***..., sic.iikk.. [/COLOR] amerikan: help me please.. [COLOR=#3333ff]türk: baksana lan !![/COLOR] amerikan: ne derler bilirsin jack , hayat beklenmedik suprizlerle doludur [COLOR=#3333ff]türk: valla oglum bi söz var hani , kaderde varsa düzülmek neye yarar üzülmek[/COLOR] amerikan 1 : dante nin bu kitabini okudun mu micheal..? amerikan 2 : aaa evet , gercekten edebi degeri olan bir calisma [COLOR=#3333ff]turk 1 : abi da vinci sifresini okudum harikaa.. turk 2 : laan biiirak ! iyice entel - dantel oldun basimiza....[/COLOR] amerikan: hey jery gel pizza ye dostum.. [COLOR=#3333ff]türk: Hasan gel lan buraya, missss gibi menemen yaptik[/COLOR] amerikan: FBI .. bir kac soru sorabilirmiyim? [COLOR=#3333ff]türk: biz polisden geldik , sen nerdeydin dün lan essek?[/COLOR] amerikan: (ses cikarmadan el i$aretiyle) sen oraya sen buraya sessiz olun [COLOR=#3333ff]türk: daliyoruz haydaaaaaaaaa !!![/COLOR] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Biri Amerikalıların kelimeleri biri Türklerin