Bölüm arası geçiş

dogantr

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar. Açikööğretim işletme 2.sınıftayım. Ama matematik yüzünden bölüm değiştiricem. Felsefeyi düşünüyorum. Ygs de 180 i geçtim her bölümde. Ancak bir de askerlik mevzu var. He bu arada felsefeden mezun olan ne iş yapar? :) Sosyoloji istiyodum ama 2.sınıfta istatistik varmış. 21 yaşındayım. işletmeyi sildirsem felsefeye geçsem askere alırlar mı? :)

açıkögretim1

Yeni Üye
Çalışma Alanları: Felsefe bölümü mezunları, başta Milli Eğitim Bakanlığı, Kültür Bakanlığı, olmak üzere bakanlıkların eğitim ve kültür ile ilgili birimlerinde, TRT'de üniversitelerde, kamu kuruluşları ile özel kuruluşların eğitim, kültür, insan ilişkileri, planlama ve değerlendirmeyle ilgili birimlerinde değişik kadro ünvanları ile çalışma imkânı bulmaktadırlar. Öğretmenlik sertifikası olan mezunlar liselerde öğretmenlik yapabilirler. Düşünce üretebilme ve bunları yazılı olarak aktarabilme yeteneği olanlar yazar olarak basında iş bulabilirler; yeteneklerini kanıtlayanların isterlerse akademik çalışmaya yönelme olanakları da vardır.
1 sene beklemeden hemen kaydını yaptırırsan felsefe bölümüne 30 yaşına kadar askere almazlar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd