bölüm değiştirmek (acil)

umutumutumut

Yeni Üye
arkadaşlar merhaba geçen yıldan beri emlak ve emlak yönetimi bölümü öğrencisiyim ben bu bölümü olduğu gibi bırakıp sosyal hizmetlerden başlamak istiyorum,ygs sınavına girdim barajı aştım fakat tercih yapmadım , size sorum şu ek tercih yapsam gelirmi ? gelse bile emlak yönetimi bölümü kaydını sosyal hizmetlere kayıt olurken sildirebilirmiyim ? sosyal hizmetler gelmezse okulumdanda olmak istemiyorum kayıt yenilemeyle ek tercih tarihleri arasında 1 ay oynuyor sosyal hizmetler gelmezse 1 yıl kaybederim , kafam inanın çok karışık her dersane farklı şeyler söylüyor büro nolacağını bilmiyor,osym zaten anlamıyor , ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz ?

yasarguner

Özel Üye
Bölüm:
Konaklama İşletmeciliği
biraz sakin size mutluka cevap verilir :)

Şöyle söyleyim size açık ögretim olarak 1 bölümden fazla hiç bir bölümde okuyamazsınız.

Eğer kaydınız aöf de ise kaydınızı sildiren bir dilekçe ile başvurup yeni bölüme kaydınızı yaptırabilirsiniz.

Hangi bölüm avantajlı olur sizin için en iyisini siz bilirsiniz.

umutumutumut

Yeni Üye
kayıt tarihleri yaklaştığı için geç kalmaktan korkuyorum , ek yerleştirmelerden sosyal hizmet yazsam gelirmiki ,gelmezse hazır okuduğum okuldanda olup boşuna 1 yıl kaybetmek istemiyorum , gelmeme gibi bir ihtimal varmı aöf tercihlerinde ? ve şuda var geldi diyelim aynı gün içerisinde dilekceyle kayıt sildirip yeni bölümüme kayıt yapabilirmiyim ?

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar