Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bölümler Arası Geçiş Hakkında Soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="manoblack, post: 272729, member: 162933"]</p><p>benim de hemem hemen roblemim aynı. önlisans ev idaresi ikinci sınıftayım. Örgün öğretime geçmek istiyorum fakat, dgs ile tercih yapabileceğim bölüm sadece aile ve tüketici bilimleri olarak belirtilmiş dgs klavuzunda. Bu bölümse sadece Ankara'da var. Evli ve çocukluyum, İstanbul'da ikamet ediyorum ve okulumu bırakmadan önce İkinci üniversite olarak kayıt oldum bu bölüme. Halkla İlişkilerle birinci sınıf dersleri birebir aynı. Yatay geçişin olmaması çok katı değil mi? Mecburen ya ygs'ye girip yeni bir bölüm seçicem, ya da işletme ve iktisat!</p><p>Benim sorum, mektup, dilekçe... her neyse. Merkeze ulaşıp sorunumu belirtsem bir neticesi olur mu? Ya da büroya?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="manoblack, post: 272729, member: 162933"] benim de hemem hemen roblemim aynı. önlisans ev idaresi ikinci sınıftayım. Örgün öğretime geçmek istiyorum fakat, dgs ile tercih yapabileceğim bölüm sadece aile ve tüketici bilimleri olarak belirtilmiş dgs klavuzunda. Bu bölümse sadece Ankara'da var. Evli ve çocukluyum, İstanbul'da ikamet ediyorum ve okulumu bırakmadan önce İkinci üniversite olarak kayıt oldum bu bölüme. Halkla İlişkilerle birinci sınıf dersleri birebir aynı. Yatay geçişin olmaması çok katı değil mi? Mecburen ya ygs'ye girip yeni bir bölüm seçicem, ya da işletme ve iktisat! Benim sorum, mektup, dilekçe... her neyse. Merkeze ulaşıp sorunumu belirtsem bir neticesi olur mu? Ya da büroya? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bölümler Arası Geçiş Hakkında Soru