buraya dikkat

sonsuz_nur

Özel Üye
arkadaşlar bi sorum olcak açıkögretimin herhangi bi bölümünden mezun olan reprezantlık yapabilrmi yani öyle bi imkanı varmı? çünkü reprezantlık yapabilmel için üniw mezunu olman yeterli diye duydumda:confused:

nigar unutulmaz

Yeni Üye
Raprazantlık çok iyi geliri ve güzel imkanları olan bir iş...gazetedeki ilanlardan başvurabilirsin..zaten 65 günlük kurs veriyolar ve başarılı olursan kabul ediliyorsun
fakat fazla çalışılıcak bir iş değilmiş...senden iyisini buldularmı şutluyolarmış..kotanı mecburen aşmak zorundaymışın...araştırmalarıma göre bunları biliyorum

sonsuz_nur

Özel Üye
Raprazantlık çok iyi geliri ve güzel imkanları olan bir iş...gazetedeki ilanlardan başvurabilirsin..zaten 65 günlük kurs veriyolar ve başarılı olursan kabul ediliyorsun
fakat fazla çalışılıcak bir iş değilmiş...senden iyisini buldularmı şutluyolarmış..kotanı mecburen aşmak zorundaymışın...araştırmalarıma göre bunları biliyorum
ama reprezant olabilmek için bazı şartlar varmış mesela üniversite mezunu olmak ama açıkögretimde bunun için geçerlimi ben bunu merak ediyorum:confused:

jojo

Yeni Üye
reprezantlık için aranması gereken kriterler arasında aof mezunu olman istisnalık bi durum yaratacağını düşünmüyorum.ama arayacakları ılk özellik ilaçlarla alakalı old. için bu bölümü,tıbbı mümessil yada en kötü ihtimal herhangi bir sağlık bölümünü bitirenler ön planda tutulabilir.

jojo

Yeni Üye
hmm ne güzel işte! en azından sağlık bölümünde olman diğer reprezantlıkla alakasız olan bölümlere nazaran seni bi adım önde tutarak, işe alınman konusunda daha ayrılacıklı ve cazip bir görünüm verir:) bu bölümü(laborant ve veterinerlik) bitirdiğine dair yani sağlıkla alakalı mezun olduğuna dair olarak diplomanda elinde hazır ise hiç durma hemen araştır bu işi. muhtemel olabilir gözüyle bakıyorum çünkü ben ;) hadi hayırlısı...

sonsuz_nur

Özel Üye
hmm ne güzel işte! en azından sağlık bölümünde olman diğer reprezantlıkla alakasız olan bölümlere nazaran seni bi adım önde tutarak, işe alınman konusunda daha ayrılacıklı ve cazip bir görünüm verir:) bu bölümü(laborant ve veterinerlik) bitirdiğine dair yani sağlıkla alakalı mezun olduğuna dair olarak diplomanda elinde hazır ise hiç durma hemen araştır bu işi. muhtemel olabilir gözüyle bakıyorum çünkü ben ;) hadi hayırlısı...
henüz okulu bitirmedim ama girmeyi düşünüyorum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row