Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütlerden sonra (Bi bakın Acil)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="xoiva, post: 278479, member: 168251"]</p><p><strong><span style="color: #ff0000">Arkadaşlar önlisans mezunuyum ve açıktan işletme bölümüne devam ediyorum.</span> <span style="color: #006400">Bir yandanda çalışıyorum.</span> <span style="color: #ff0000">Büte kalmadan 2 dersten geçmiş, 4 dersten kalmıştım</span>. <span style="color: #006400">Bütünlemede yine aynı 4 dersten kaldım.</span> <span style="color: #ff0000">Herkes bana 4. sınıfa geçtiğimi ve alttan o 4 dersi alacağımı söylüyor.</span> <span style="color: #008000">Şimdi sizlere soruyorum, Ben 6 dersin 4 ünden kaldım. 4. sınıfa geçebiliyormuyum. </span><span style="color: #0000cd">Kaldığım dersler: </span><span style="color: #ff0000">Türk vergi sistemi, iş ve sosyal güvenlik hukuku, finansal yönetim, maliyet muhasebesi.</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000"></span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000"></span><span style="color: #0000cd">Ayrıca yukarda yazdığım derslerden başka, işletmenin 4. sınıfında hangi dersleri alacağım.</span><span style="color: #ff0000"> Bilenler yazsın bakalım doğruluk dercesi nedir.</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="xoiva, post: 278479, member: 168251"] [B][COLOR=#ff0000]Arkadaşlar önlisans mezunuyum ve açıktan işletme bölümüne devam ediyorum.[/COLOR] [COLOR=#006400]Bir yandanda çalışıyorum.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Büte kalmadan 2 dersten geçmiş, 4 dersten kalmıştım[/COLOR]. [COLOR=#006400]Bütünlemede yine aynı 4 dersten kaldım.[/COLOR] [COLOR=#ff0000]Herkes bana 4. sınıfa geçtiğimi ve alttan o 4 dersi alacağımı söylüyor.[/COLOR] [COLOR=#008000]Şimdi sizlere soruyorum, Ben 6 dersin 4 ünden kaldım. 4. sınıfa geçebiliyormuyum. [/COLOR][COLOR=#0000cd]Kaldığım dersler: [/COLOR][COLOR=#ff0000]Türk vergi sistemi, iş ve sosyal güvenlik hukuku, finansal yönetim, maliyet muhasebesi. [/COLOR][COLOR=#0000cd]Ayrıca yukarda yazdığım derslerden başka, işletmenin 4. sınıfında hangi dersleri alacağım.[/COLOR][COLOR=#ff0000] Bilenler yazsın bakalım doğruluk dercesi nedir.[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütlerden sonra (Bi bakın Acil)