Bütünleme hakkı

kubi63

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Ben yapılan ilk sınavın pazar günkü oturumuna bir yakınımın vefatinden dolayı katılamadım.Acaba o gün için herhangi bir bütünleme hakkı alma şansım var mı?Bir de bu 28-29 mayısta finaller okul sınavları(finalleri) denk geliyor eylüldeki bütünlemeye nasıl girebilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
Merhaba arkadaşlar.Ben yapılan ilk sınavın pazar günkü oturumuna bir yakınımın vefatinden dolayı katılamadım.Acaba o gün için herhangi bir bütünleme hakkı alma şansım var mı?Bir de bu 28-29 mayısta finaller okul sınavları(finalleri) denk geliyor eylüldeki bütünlemeye nasıl girebilirim?Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

en yakın aöf büron neredeyse orayı arayıp daha detayla bilgi alman daha sağlıklı olcaktır:)

muratpektas

Yeni Üye
selam sessizlik mrb
ben sana gercekten cok tesekkur ederım gonderdıgın ısletme ve muhasebe soruları cok işime yaradı muhasebeden 77almısım:) sımdı sıra butunlemeye bıraktıgım ıktısat ve hukuk sınavında yerdımlarını beklıyorum. kendıne ıyı bak hoscakallll

Sero1

Yeni Üye
sınav günü gelemeyenler için herhangi bir gün sınav olma hakkı yok finallere giremezsende sorun olmaz bütünlemeye girip geçme şansın var

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar