bütünleme hakkında

bannedx

Yeni Üye
arkadaşlar lütfen yardımcı olurmusunuz ben iktisat İKTİSADA GİRİŞ dersinden 53 33 toplamda ortalama 39 aldım benim sorum bütünlemede kaç almam gertigi benim bildigim her ne olursa olsun 50 aldıkmı geçiyoruz ve diger sınavların ortalaması alınmıyor.? şimdiden teşekürler

rainbow

Özel Üye
Vize ve bütünleme notu dikkate alınıyor..Vize notunuz 53 ise ; 50 alırsanız geçiyorsunuz..başarılar..

periyıldız

Yeni Üye
arkadaşlar ben sınav yerleri konusunda dertliyim ve eminim benim gibi bir çok insan da aynı stresi yaşıyodur.neden aöf sınavlarına da öss gibi bulunduğumuz ilçede giremiyoruz.o kadar uzak yerler çıkıyo ki insan arayıp bulamama korkusundan strese giriyor.ben aöf büromu arayıp sorduğumda bana dilekçe ile başvurmam gerektiği söylendi.ne kadar çok insan başvurursa o kadar etkili olur.lütfen ne yapılması gerekiyosa yapalım da buna bir son verilsin.bilen arkadaşlar varsa burdan ortak bir sayfadan e mail yollayalım lütfen

UZMANN

Özel Üye
arkadaşlar ben sınav yerleri konusunda dertliyim ve eminim benim gibi bir çok insan da aynı stresi yaşıyodur.neden aöf sınavlarına da öss gibi bulunduğumuz ilçede giremiyoruz.o kadar uzak yerler çıkıyo ki insan arayıp bulamama korkusundan strese giriyor.ben aöf büromu arayıp sorduğumda bana dilekçe ile başvurmam gerektiği söylendi.ne kadar çok insan başvurursa o kadar etkili olur.lütfen ne yapılması gerekiyosa yapalım da buna bir son verilsin.bilen arkadaşlar varsa burdan ortak bir sayfadan e mail yollayalım lütfen
Türkiye'de 1'den fazla Aöf bürosu bulunan, buna bağlı olarak da 1'den fazla sınav yeri bulunan 4 il var. Bunlar da Türkiye'nin en büyük illeri olan : İstanbul , Ankara , İzmir , Bursa ' dır. Biz çabalarımız sonucu, Bursa'da bir diğer Aöf bürosu açılmasını sağladık :) Ama bulunduğunuz ile veya ilçeye bağlı bu durum. Yani diyelim ki örneğin Sinop'ta yaşıyorsunuz. Zor yani zorr :)
Gerçi sanmıyorum saydığım iller dışındaki bi yere artık Aöf bürosu açılacağını ama yine de şansınızı deneyin isterseniz :)
Çok şükür ki biz aştık o sıkıntıları. Yaşadığımız yer first class :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row