Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme Sınavı Hakkında Sorularınızı Cevaplıyorum...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 270789, member: 2"]</p><p>Bütünleme Sınavları hakkında aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz ve sormak istediklerinizi bu konunun altına yazarsanız bende cevaplayayım arkadaşlar.</p><p></p><p>Şimdi en çok merak edilen veya karşılaştığım soruları yanıtlayayım..</p><p></p><p>Soru : Aöf 2011 Bütünleme sınavı ne zaman yapılacak.</p><p>cevap : 2011 bütünleme sınavı 10-11 Eylül 2011 tarihlerinde yapılması planlanmıştır.</p><p></p><p>Soru : Bütünleme sınavına girmek için ekstra bir kayıt yaptırmamız, bir harç ödememeiz gerekiyor mu?</p><p>Cevap : Hayır, final sınavlarında başarısız olanlar, başarısız oldukları derslerden otomatikmen bütünleme sınavına gieceklerdir.</p><p></p><p>Soru: Bütünleme sınavına tüm derslerden mi gireceğiz?</p><p>Cevap : Hayır, bütünleme sınavlarına sadece başarısız olduğunuz derslerden gireceksiniz.</p><p></p><p>Soru: Bütünleme sınavına girenlerin finalde aldıkları notlar ne olacak?</p><p>Cevap : Bütünleme sınavına girdiğiniz derslerin final notları yok sayılacaktır. </p><p></p><p>Soru : Bütünlemeye girenler için başarı notu (ders geçme notumuz ) nasıl hesaplanacak?</p><p>Cevap : Ara sınavdan aldığınız notun 0'u ile bütünleme sınavından alacağınız notun p'i toplanır ve bu sizin başarı notunuzdur.</p><p>Örnekle hesaplarsak : Ara sınav notunuz 60 olsun, Bütünleme notunuzda 70</p><p></p><p>60*0.3= 18 , 70*0.7= 49 ----------------> 18+49= 67 ( Bu sizin Ders Geçme notunuzdur )</p><p></p><p>Soru : Yılsonu başarı notumuz kaç olursa dersi geçeriz.</p><p>Cevap : Yukarıda verdiğim örnekteki gibi hesapladığınızda 50 veya üzeri bir sonuç çıkıyorsa o dersten başarılı sayılırsınız.</p><p></p><p>Soru : En fazla kaç dersten kalarak bir üst sınıfa geçeriz?</p><p>Cevap: Hazırlık sınıfı öğrencileri en fazla 1 dersten kaldıkları zaman 3. sınıfa kayıt yaptırma hakkı kazanırlar. Normal önlisans ve lisans okuyanlar en fazla 2 dersten sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilirler. Yanlız Alttan 1.sınıfın dersi varsa o dersleri verene kadar 3.sınıfa - alttan 2.sınıfın dersi veya dersleri varsa o dersleri verene kadar 4.sınıfa geçemezsiniz.</p><p></p><p>Soru : Bütünleme sınavına girenleri kayıt yenileme işlemleri farklı bir tarihtemi yapılıyor?</p><p>Cevap : Hayır, bütün kayıt yenileme tarihleri aynı zamanda yapılmaktadır ( İnternetten eğitim veren bölümlerin kayıt yenileme tarihleri farklıdır. Örn. ilahiyat )</p><p></p><p></p><p>Başka sorularınız varsa bu konuya yazarsanız cevaplarım arkadaşlar....</p><p></p><p>İyi forumlar diliyorum...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 270789, member: 2"] Bütünleme Sınavları hakkında aklınıza takılanlar, merak ettikleriniz ve sormak istediklerinizi bu konunun altına yazarsanız bende cevaplayayım arkadaşlar. Şimdi en çok merak edilen veya karşılaştığım soruları yanıtlayayım.. Soru : Aöf 2011 Bütünleme sınavı ne zaman yapılacak. cevap : 2011 bütünleme sınavı 10-11 Eylül 2011 tarihlerinde yapılması planlanmıştır. Soru : Bütünleme sınavına girmek için ekstra bir kayıt yaptırmamız, bir harç ödememeiz gerekiyor mu? Cevap : Hayır, final sınavlarında başarısız olanlar, başarısız oldukları derslerden otomatikmen bütünleme sınavına gieceklerdir. Soru: Bütünleme sınavına tüm derslerden mi gireceğiz? Cevap : Hayır, bütünleme sınavlarına sadece başarısız olduğunuz derslerden gireceksiniz. Soru: Bütünleme sınavına girenlerin finalde aldıkları notlar ne olacak? Cevap : Bütünleme sınavına girdiğiniz derslerin final notları yok sayılacaktır. Soru : Bütünlemeye girenler için başarı notu (ders geçme notumuz ) nasıl hesaplanacak? Cevap : Ara sınavdan aldığınız notun 0'u ile bütünleme sınavından alacağınız notun p'i toplanır ve bu sizin başarı notunuzdur. Örnekle hesaplarsak : Ara sınav notunuz 60 olsun, Bütünleme notunuzda 70 60*0.3= 18 , 70*0.7= 49 ----------------> 18+49= 67 ( Bu sizin Ders Geçme notunuzdur ) Soru : Yılsonu başarı notumuz kaç olursa dersi geçeriz. Cevap : Yukarıda verdiğim örnekteki gibi hesapladığınızda 50 veya üzeri bir sonuç çıkıyorsa o dersten başarılı sayılırsınız. Soru : En fazla kaç dersten kalarak bir üst sınıfa geçeriz? Cevap: Hazırlık sınıfı öğrencileri en fazla 1 dersten kaldıkları zaman 3. sınıfa kayıt yaptırma hakkı kazanırlar. Normal önlisans ve lisans okuyanlar en fazla 2 dersten sorumlu olarak bir üst sınıfa geçebilirler. Yanlız Alttan 1.sınıfın dersi varsa o dersleri verene kadar 3.sınıfa - alttan 2.sınıfın dersi veya dersleri varsa o dersleri verene kadar 4.sınıfa geçemezsiniz. Soru : Bütünleme sınavına girenleri kayıt yenileme işlemleri farklı bir tarihtemi yapılıyor? Cevap : Hayır, bütün kayıt yenileme tarihleri aynı zamanda yapılmaktadır ( İnternetten eğitim veren bölümlerin kayıt yenileme tarihleri farklıdır. Örn. ilahiyat ) Başka sorularınız varsa bu konuya yazarsanız cevaplarım arkadaşlar.... İyi forumlar diliyorum... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme Sınavı Hakkında Sorularınızı Cevaplıyorum...