Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme sınavı hakkında
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="batuhanaslan, post: 243606, member: 65896"]</p><p>ara sınavin sonucunun%30 </p><p>final bütünleme sınavının sonucunun %70 aliniorr</p><p>Örnek: Arasınav notu 70, yıl sonu notu 60 olan öğrenci;</p><p></p><p>Arasınavın ağırlığı %30 olduğuna göre,</p><p></p><p>70 . 30 : 100 = 21 not alacaktır.</p><p></p><p>Yıl sonu sınavının ağırlığı %70 olduğuna göre,</p><p></p><p>60 . 70 : 100 = 42 not alacaktır.</p><p></p><p>Arasınav ve yıl sonu sınavının not toplamı</p><p></p><p>20 + 42 = 63 başarı notunuz olacaktır.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="batuhanaslan, post: 243606, member: 65896"] ara sınavin sonucunun%30 final bütünleme sınavının sonucunun %70 aliniorr Örnek: Arasınav notu 70, yıl sonu notu 60 olan öğrenci; Arasınavın ağırlığı %30 olduğuna göre, 70 . 30 : 100 = 21 not alacaktır. Yıl sonu sınavının ağırlığı %70 olduğuna göre, 60 . 70 : 100 = 42 not alacaktır. Arasınav ve yıl sonu sınavının not toplamı 20 + 42 = 63 başarı notunuz olacaktır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme sınavı hakkında