Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
bütünleme sınavı ile bilgi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="biyonik, post: 232937, member: 126159"]</p><p>arkadaşlar iktisat birinci sınıf ögrencisiyim vize sınavında sadece genel muhasebe dersinden 48 almıştım diger kalan 6 dersleri oldukça iyi notlar aldım.</p><p>final sınavını hafifemi almaktan oldu bilmiyorum ama tam 5 dersden büte kalmışım derslerin tümünün ortalaması 50 nin bir iki puan altında ben derslerin tümünden gecmeyi beklerken 5 dersden kalmak biraz sarstı beni halbuki çalışmıştımda aöfün adil puanlama sisteminden şüpheliyim nasıl bukadar dersden kaldım anlamıyorum var bunda bir iş.yinede kendimi en kötü olasılıga hazırlıyorum şimdi arkadaşlar ben bütünleme sınavında 3 dersden kalırsam bir sonraki sene sınıf tekrarında bütün dersleri yenidenmi vermem gerekiyor yoksa sadece kaldıgım derslerdenmi sorumluyum bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="biyonik, post: 232937, member: 126159"] arkadaşlar iktisat birinci sınıf ögrencisiyim vize sınavında sadece genel muhasebe dersinden 48 almıştım diger kalan 6 dersleri oldukça iyi notlar aldım. final sınavını hafifemi almaktan oldu bilmiyorum ama tam 5 dersden büte kalmışım derslerin tümünün ortalaması 50 nin bir iki puan altında ben derslerin tümünden gecmeyi beklerken 5 dersden kalmak biraz sarstı beni halbuki çalışmıştımda aöfün adil puanlama sisteminden şüpheliyim nasıl bukadar dersden kaldım anlamıyorum var bunda bir iş.yinede kendimi en kötü olasılıga hazırlıyorum şimdi arkadaşlar ben bütünleme sınavında 3 dersden kalırsam bir sonraki sene sınıf tekrarında bütün dersleri yenidenmi vermem gerekiyor yoksa sadece kaldıgım derslerdenmi sorumluyum bilen varsa yardımcı olabilirmi şimdiden teşekkürler... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
bütünleme sınavı ile bilgi