Bütünleme sınavının sonuçları ne zaman açıklanır?

hakan.gs

Yeni Üye
Selam arkadaşlar bütünleme sınavı sonuçları sizce ne zaman açıklanır?Bütünleme sınavı sonuçları 3 hafta sonramı açıklarlar ya da daha kısa bir sürede açıklayabilirler mi?

jojo

Yeni Üye
aof sınav sonuçları 19 gün sonra açıklanıyor.
25 eylül cuma gününden itibaren açıklanması muhtemel, en geç 28 eylül pazartesiye kadar açıklanır.

Telve

Yeni Üye
Sonuçlar Ne zaman Açıklanır Arkadaşlar ?

SPK dan bütünlemeye girdim.Ara sınavdan 56 aldım finalde 30 aldım. :( Büte girdim bu seferde sınırda kaldım.17 doğru yapmam gerekiyordu ,17 yapmışım ama hatırlamadıklarım var veya yanlış yaptığım sorulara doğru diyor olabilirim kafamdan.Sonuçlar ne zaman açıklanır bir ders yüzünden hemde sınırda bir puan yüzünden 1 yıl uzatmak istemiyorum. :(

kamani

Yeni Üye
sadece tek dersi mi göreceksin 1 sene boyunca yoksa geçtiklerini de mi vermek zorundasın?

ezeoa

Yeni Üye
bende sırf bir ders için sene uzuyor finansal yönetim yakıt benı:( 15 doğru yapmam gerekiyordu 13 doğrum var :(

omer06870

Yeni Üye
20-25 eylül arası açıklanması söyleniyor sınavın inşallah açıklanır temennimiz bu tarihler arası arkadaşlar

baharçekiç

Yeni Üye
en az kaç dersten geçmek gerek kaç dersten sorumlu olarak geçebiliriz altan kaç ders alabilir 2. sınıfta okuyup laborantlık ve veterinerlik 1. sınıftayım da rica etsem söylermisiniz ayrıca 2. sınıfa kayıt işlemleri ne zaman yapılmalıdır cevaplarınızı bekliyorum tşk

rainbow

Özel Üye
en az kaç dersten geçmek gerek kaç dersten sorumlu olarak geçebiliriz altan kaç ders alabilir 2. sınıfta okuyup laborantlık ve veterinerlik 1. sınıftayım da rica etsem söylermisiniz ayrıca 2. sınıfa kayıt işlemleri ne zaman yapılmalıdır cevaplarınızı bekliyorum tşk

Bir üst sınıfa geçebilmek için 2 ders bırakabilirsiniz..Kasım ayı gibi kayıtlar başlar.Yinede siz en yakın aöf bürosundan sorabilirsiniz kayıt tarihini.

temhem4141

Yeni Üye
En az 2 ders altan kalması gerekiyor. Kayıt yenileme sadece para yatırmaktır. Aralık gibi yatırabilirsin Başarılar:)

Murtim

Yeni Üye
3 hafta içinde açıkllanr bir hafta gitti kaldı 2 hafta hadi hayırlısı Allah herkesin gönlüne göre versin aminn....:)

cantek

Yeni Üye
20-25 eylül arası demişsiniz ama bayram tatili var bu etkiler mi sizce? ama genelde şöyle oluyo sınavdan 3 hafta sonra cuma günü 17 de açıklanıyo en azından şimdiye kadar böyle oldu

gökko

Yeni Üye
arkadaşlar sonuçlar 25 eylül saat 17:00-17:300 arası açıklanır..
denetimden girmiştim sadece,sorulara baktım 100 alacam. Allahın izniyle bitti gibi okul.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar