Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme sınavları ve başka sorularım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="hisseci, post: 215568, member: 142930"]</p><p><strong><span style="font-size: 12px">1.</span></strong> Arkadaşlar final notlarım açıklandıktan sonra diyelimki 4 dersten kaldım ben. Bu 4 dersin bütünlemesine girmek için herhangi kayıt işleme yapıyormuyuz? yoksa final sınavlarında evimize gelen kağıt gibi bütünleme sınavına girmemiz için kağıt mı geliyor?</p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">2.</span></strong> 2dersden kaldım 5 dersten geçtim diyelim bu durumda 2.sınıfa geçtiğimize biliyorum. Ama bu dersleri vermemin zorunlu olduğunuda biliyorum fakat. Şöyle birşey mümkün mü?</p><p></p><p>1.sınıftan 2ders kaldı</p><p>2.sınıftan 2ders kaldı </p><p></p><p>bu şekilde üst sınıfa geçebiliyormuyuz 3.sınıfa yani?</p><p></p><p><strong><span style="font-size: 12px">3.</span></strong> 2.sınıfa geçersem kayıt yenileme yapmam gerekiyor sanırım ? hangi tarihte nasıl yapacağımız gibi detaylar evimize bir kağıtla bildiriliyormu?</p><p></p><p>şimdilik sorularım bu kadar aklıma geldikçe yardımlarınıza başvuracağım.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="hisseci, post: 215568, member: 142930"] [B][SIZE=3]1.[/SIZE][/B] Arkadaşlar final notlarım açıklandıktan sonra diyelimki 4 dersten kaldım ben. Bu 4 dersin bütünlemesine girmek için herhangi kayıt işleme yapıyormuyuz? yoksa final sınavlarında evimize gelen kağıt gibi bütünleme sınavına girmemiz için kağıt mı geliyor? [B][SIZE=3]2.[/SIZE][/B] 2dersden kaldım 5 dersten geçtim diyelim bu durumda 2.sınıfa geçtiğimize biliyorum. Ama bu dersleri vermemin zorunlu olduğunuda biliyorum fakat. Şöyle birşey mümkün mü? 1.sınıftan 2ders kaldı 2.sınıftan 2ders kaldı bu şekilde üst sınıfa geçebiliyormuyuz 3.sınıfa yani? [B][SIZE=3]3.[/SIZE][/B] 2.sınıfa geçersem kayıt yenileme yapmam gerekiyor sanırım ? hangi tarihte nasıl yapacağımız gibi detaylar evimize bir kağıtla bildiriliyormu? şimdilik sorularım bu kadar aklıma geldikçe yardımlarınıza başvuracağım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Bütünleme sınavları ve başka sorularım