Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Butunleme sonuclarım gelmedı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="bucho, post: 76208, member: 29688"]</p><p>hayir</p><p>su mesaj cikiyor </p><p>Sayın Öğrencimiz,</p><p></p><p>Şimdiye kadar Büro-Web' den şifrenizi kullanarak yararlanmamışsanız veya şifrenizi unuttuysanız, mutlaka size en yakın AÖF Bürosundan yenisini alınız ve unutmayacağınız bir şifre ile değiştiriniz. Böylece büro, sınav merkezi ve adres değişikliklerini yapabilecek ve gerektiğinde Sınava Giriş Belgenizi en yakın Internet' e bağlı bir bilgisayardan dökebileceksiniz.</p><p></p><p>Başarılar dileriz - Anadolu Üniversites</p><p></p><p>az once mobilogrene not sorgulamasi yaptirdim</p><p>hala gelmedi</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="bucho, post: 76208, member: 29688"] hayir su mesaj cikiyor Sayın Öğrencimiz, Şimdiye kadar Büro-Web' den şifrenizi kullanarak yararlanmamışsanız veya şifrenizi unuttuysanız, mutlaka size en yakın AÖF Bürosundan yenisini alınız ve unutmayacağınız bir şifre ile değiştiriniz. Böylece büro, sınav merkezi ve adres değişikliklerini yapabilecek ve gerektiğinde Sınava Giriş Belgenizi en yakın Internet' e bağlı bir bilgisayardan dökebileceksiniz. Başarılar dileriz - Anadolu Üniversites az once mobilogrene not sorgulamasi yaptirdim hala gelmedi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Butunleme sonuclarım gelmedı