Bütünlemede 1.Gün

escober

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar sınava giren tüm arkadaşlara geçmiş olsun.Dikkatimi çeken bir konuyu sizlerle paylaşmak istiyorum.Özellikle hukuka giriş dersinde yer alan sınav soruları arasınav sonrası(Ünite 9'dan itibaren) ağırlıklı olarak yer aldığını ve kaliteli sorular olduğunu belirtmek istedim.

Ayrıca 1.soru cevabı mutlak muvazaa :)

sezen59

Yeni Üye
arkadaşlar yarın bütünleme sıanvına gireceğim.iktisattan 1. sınıf şu eogrenmede yer alan iktisat sorularının cevaplarını hazır bulamıyorum siz nereden buluyorsunuz

nisa_i_1988

Yeni Üye
arkadaşlar aklıma takılan birşey oldu.soru kitapçığında şıkların üzerine işaretleme yapılınca iptal gibi bir durm söz konusumu.gerçekten çok merak ediorum.yardımcı olura bu konuda sevinirim

hilallal

Yeni Üye
hayır canım öyle bir şey yok rahat ol.ben 4 sınıftayım ve benim soru kitapçığımın haline görsen :) iptal etselerdi benim sınavımı ederlerdi:D

nisa_i_1988

Yeni Üye
çok sağol ablamda öyle söyleedi.ama aklıma bir kurt düştüü.emin olmak istedim.kitapçıkta öyle birşey yazıomuş gibi geldi bana.ama yazmıomuş.tekrar çok sağol.

laleli

Yeni Üye
Egeşafak soruları bizimle paylaştığın için sana çok teşekkür ederim.Bende farklı olarak Çevre sağlığı Büt.Bir sorunun cevabı biyokütle-bir de RSHMB BAĞLI çevre sağ.ar.müd. Birimi iki cevap hatırlıyorum. SEVGİLERİMLE....

brkily

Yeni Üye
bu vicdansızlar yine bizi ters köşeye yatırdılar. yerel yönetim soruları kazık mı kazık. önceki yıllarda çıkan bir soru bile yok. murat yayınlarıdan 10-15 soru çıkardı 1 tane bile yok. bu işte bir tuhaflık var. ya anadolu üniversitesi aç kaldı, yada özel aöf dersanelerinden pay alamadılar ve kazık mı kazık sorular sordular. aöf yönetimini kınıyorum.

e.turhan

Yeni Üye
bu vicdansızlar yine bizi ters köşeye yatırdılar. yerel yönetim soruları kazık mı kazık. önceki yıllarda çıkan bir soru bile yok. murat yayınlarıdan 10-15 soru çıkardı 1 tane bile yok. bu işte bir tuhaflık var. ya anadolu üniversitesi aç kaldı, yada özel aöf dersanelerinden pay alamadılar ve kazık mı kazık sorular sordular. aöf yönetimini kınıyorum.
sana katiliyor va bende kiniyorum canim kardesim

efeserhat

Yeni Üye
aöf den yardım isteyen arkadaşlar beni eklesin "efeserhat6910@hotmail.com" her türlü problerinize cevap verebilrim...

gül_süm

Yeni Üye
evet arkadaşlar bende çok kınıyorum ve Allah a havale ediyorum. yeter artık doymadı vicdansızlar. sınavım var diye her şei ihmal ediyorum ve sonuç hüsran

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row