Bütünlemeye Gireceklerin Dikkatine!!

cantek

Yeni Üye
Bütünleme sınav yerleri başarı belgeleriyle dağıtılmaya başlandı sanırım benim elime bugün ulaştı bilginize:)

Sero1

Yeni Üye
bende dün aldım büt giriş kağıdını başarı belgesi = onur belgesi mi ?

crazyforyou

Yeni Üye
heee sen bütlere kaldın die sana başarı belgesi veriolar öle sacmalıkmı olur beee hahah:D

güzelim

Yeni Üye
relax arkadslar hıtaplara dıkkat !!! vahıde bute kalanlara onur belgesı verılmedığını bıldığı ıçın şaşkın bı şekılde boyle bı soru sordu

kral_5858

Yeni Üye
arkadaşlar bana halen bütünleme sınavı giriş belgesi gelmedi...ne yapmam gerekiyo...yada gelirmi bi kaç gün daha bekleyeyimmi...yardımcı olursanız sevinirim...

mjslash

Yeni Üye
Kral sorunun yeri burası değil de yinede cevap vereyim..EN kestirmesi hemen bi aöf bürosuna gidip şifre alman ve internetten kendi belgeni kendin çıkarman ondan sonra hiç uğraşmazsın birdaha belge geldimi gelmedimi derdiyle

catzilla

Yeni Üye
arkadaşlar bütünleme sınavına giriş belgem henüz gelmedi. çok az bir zaman kaldı... aöf bürosuna da gittim. gelir vs. diyorlar. eğer gelmezse sınava son 1 hafta kala buraya gelin yardımcı oluruz falan dediler. aranızda bu belgeyi alan varmı...:confused: adresine gelen varmı??

gygmc

Yeni Üye
selam benimde sınav giriş belgem gelmedi aöf bürosuna gittim bana internet şifre belgesi verdiler ve büro web hizmetinden sınav belgemin sınavdan bikaç gün önce çıktısını alabileceğimi söylediler bu şekilde deneyebilirsiniz başarılar.

gökçen çavuş

Yeni Üye
iyi de arkadaşlar siz illerde oturuyorsnz heralde ben ilçedeyim ve ha diyince gidemym il'e şunu sorcm bu şifre denilen şey sadece bürodan mı veriliyo yoksa başka bi alma şekli var mı bi de direkt olarak bürodan belge verilmyo mu
çünkü bnm de kağıdm gelmedi

rainbow

Özel Üye
iyi de arkadaşlar siz illerde oturuyorsnz heralde ben ilçedeyim ve ha diyince gidemym il'e şunu sorcm bu şifre denilen şey sadece bürodan mı veriliyo yoksa başka bi alma şekli var mı bi de direkt olarak bürodan belge verilmyo mu
çünkü bnm de kağıdm gelmedi

Ne yazıkki arkadaşım şifreyi aof bürosundan temin edebiliyorsun..İstediğiniz zaman zaten size vericekler...

neriman yenilmez

Yeni Üye
aof.laborant ve veteriner sağlık bölümünün de işletme ve benzeri bölümlere sınavsız geçebilmesini istiyorum.intibak sınıfı olmadan bizde geçelim.lütfen :rolleyes:

neriman yenilmez

Yeni Üye
yeni bölüm açıyosunuz fakat biz faydalanamıyoz.geriye dönüp bidahamı bölüm seçelim.ya kaybolan yılların hesabını kim verecek.ha bide kpss engeline takılacağız.onuda hesaplayın.bizde hemşireliğe geçelim.stajımı bi hemşire gibi yaptım zaten.artık engeller kalksın

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd