Cep Telefonu

erhanaslan

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba sınav günü cep telefonunu girişteki görevliyemi yoksa sınav salonundaki yetkiliyemi teslim ediyoruz cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

rainbow

Özel Üye
Sınavda içeriye cep telefonuyla girilmesine izin vermiyorlar..Fakülteye giriş Kapısındaki görevliye bırakıp girebilirsiniz..;)

deltanyum

Yeni Üye
ben dört dönemdir giriyorum kimsede bişey almadı bugun aptal bitane hoca bak varsa verin sınavlarınız iptal olur dedi millet gitti masasına bıraktı ben bişey vermedim :D

eylül_35

Yeni Üye
arkadaşlar bende 3 yıldır sınava giriyorum bu yıl cumartesi oturumunda resmen rezillik çıkardılar okul yetkilileri. Neymiş efendim yanında cep tel. olanı sınava almayacaklarmış. Kapatıp teslim edelim dioruz onuda kabul etmiyorlar. 8:45 hala okul bahçesinde bu tartışılıyordu.Neyseki öğrenci kazandı ve sınava girebildik:D Ama moraller sıfır oldu yani.

canselen

Özel Üye
oo sizin yetkililerde çok tersmiş.ben 2yıldır sınavlara giriyorum daha önceki senelerdede girmiştim.hiç sorun cıkarmadı.kapıdaki görevliye değil bizzat sınav görevlisinin masasına kapalı şekilde koydum.5dakika sonra telefonum elıme geldi:Dyani bizimkiler bu konuda cok anlayışlılar.yetkilinin kişiliğine göre değişir bu durum:)

gül_34

Banned
Arkadaşlar siz ögrencisiniz kural neyse ona uyacaksınız; finalde girdigimiz sınıf sorumlusu herkesin tlf kapalı kimde tlf varsa masasına bırakılmasını istedi neden kendi tlf kapatmayı unutmuştu tlf çalınca mahcup oldu.

daghanx

Yeni Üye
3 Yıldır gırıyorum bı kere teslım etmedım :)
anfıdesın, ilk 30 dk sonra cıkanlardan bırı diyelim ki artnıyetlı aldı sızın telefonu ?
ne hak talep edebilirsiniz?

en guzelı kapatın telefonu koyun çantanıza veya cebınıze .

pirgetap

Yeni Üye
gül arkadaşımız haklı kural neyse yumak zorundasınız hem maşallah zanedersem arkadaşlar basit bir konuyu tartışarak ders çalışmalarını bitirmiş durumdalar:)) yahuu ben sınavı geçeyimde telefonum kaybolsun umurumda bile değilim sınav stresindeyim telfon stresi değil:))

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row