Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Cep telefonu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="gul_43, post: 146108, member: 51506"]</p><p>Arkadaşlar Ave cep tlefon hattlı tlf iptal ettirmek istedim ne yazıki başaramadım, hattı almakla boynuma ipi geçirmişim öde bakayım ödeye bildigin kara havadurumuna abone olmazken dakka başı hava durumu geliyordu nitekimde ücrete ona göre ne yapmalıyım iptal ettirmeye kaltım internet aracalıgıyla olmadı 500 hattını aradım iptale ilgili hiçbir işlem yok oporetöre bağlanmak içim dk larca ohbe üzügünü dinlettiler yine işlem yok adamlar bizlerin sırtında para kazanıyor keyifleri yerinde oh be tabiki müziki çalacaklar nunları denetleye merciler yokmu bu ülkenin sahibi bizleriz bunlar kimler..Lütfen Yardım edin çıldırmak üzereyim</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="gul_43, post: 146108, member: 51506"] Arkadaşlar Ave cep tlefon hattlı tlf iptal ettirmek istedim ne yazıki başaramadım, hattı almakla boynuma ipi geçirmişim öde bakayım ödeye bildigin kara havadurumuna abone olmazken dakka başı hava durumu geliyordu nitekimde ücrete ona göre ne yapmalıyım iptal ettirmeye kaltım internet aracalıgıyla olmadı 500 hattını aradım iptale ilgili hiçbir işlem yok oporetöre bağlanmak içim dk larca ohbe üzügünü dinlettiler yine işlem yok adamlar bizlerin sırtında para kazanıyor keyifleri yerinde oh be tabiki müziki çalacaklar nunları denetleye merciler yokmu bu ülkenin sahibi bizleriz bunlar kimler..Lütfen Yardım edin çıldırmak üzereyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Cep telefonu