hoşgeldin..keşke demeden konuşabiliriz artık..oh beeçekilinnnnnnnn ben geLdümmmmmmmmmm![]()
sen sıkılmadın heralde keşkelerden..sen de hoşgeldinkeşke diye gidiyoduk ya![]()
eee kısmet bakarsın birgün çiğköfte günü düzenlerizde by_sonkez de yapar yeriz afiyetleçok severim
ne çok keşkelerimiz varmış...sen onu düşünme topragım herşeyin bir çaresi vardır..ama arayada keşke lafını baqlamak güzel oluyordu ya keşke böyle yapmasaydın be topraqımanlastıkmı ankara otogarına bırakcam grall sen ordan temin ed. ist tede ben yapacam topraqım ama tavan bulmak lazım acık alanda
![]()
yapmammı ya aıpsınız heaeee kısmet bakarsın birgün çiğköfte günü düzenlerizde by_sonkez de yapar yeriz afiyetle![]()
istanbulda da her yerde çiğköfteci var ama terleyerek başında bekleyerek elle yapılanın yerini tutarmı hiç??yok ya sıkılmadım keşke keşke diyoduk güzel oluyoduhoşbulduk bu arada..ya ne dicem son3-4 ay içerisinde ankara hemen heryerde çiğköfteci açıldı istanbulda öylemi yoksa sadece ankaramı böle..
hoşgeldin süper moderatöratörüm ..Ben sevmem ama muhabbetınız hoşuma gitti ne güseL Yenı insanLar değişik sohbetler (=
mod valla işte g.antep insanı sıcak kanLI oluyor giriyor hemen konuyahoşgeldin süper moderatöratörüm ..
tadarsan vazgeçemezsin hep istersin ama..![]()