K kabul Yeni Üye Katılım 2 Eyl 2008 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 2 Eyl 2008 #1 sevgili ev idaresi büt.sınavına girecek arkadaşlar soru ve cevap yardımı istiyorum bana ulaşırmısınız 2 nci sınıftayım ve ev ekonomisinden gireceğim bir türlü ulaşamadım teşekkürler
sevgili ev idaresi büt.sınavına girecek arkadaşlar soru ve cevap yardımı istiyorum bana ulaşırmısınız 2 nci sınıftayım ve ev ekonomisinden gireceğim bir türlü ulaşamadım teşekkürler
Y yıldız karagöz Yeni Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 11 Ağu 2009 #2 ev idaresinde okuyan var mı
Y yıldız karagöz Yeni Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 11 Ağu 2009 #3 bu bölüm ne işe yarıyor aöf de aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği açılsada oraya geçiş yapsak öyle değil mi ev idaresi mezunları
bu bölüm ne işe yarıyor aöf de aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği açılsada oraya geçiş yapsak öyle değil mi ev idaresi mezunları
Y yıldız karagöz Yeni Üye Katılım 13 Kas 2008 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 11 Ağu 2009 #4 neden aöf ye aile ekonomisi ve beslenme öğretmenliği açılmıyor
T Tomur__cuk Yeni Üye Katılım 11 Ağu 2009 Mesajlar 3 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Şehir: Adana 4 Eyl 2009 #5 Amin İnş. ağzınızdan bal damlıyor İnş. öyle birşey olur da geçiş yaparız.