çok mu geç kaldım

m3lto

Yeni Üye
:confused:arkadaslar öncelikle hepinize bu yıl basarılar dilerim.. sizin yazdıklarınızı çalışmalarınızı görünce cok panik oldum çok mu geç kaldım nasıl bi çalışma yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler

NİLL

Yeni Üye
:confused:arkadaslar öncelikle hepinize bu yıl basarılar dilerim..ben dgs ile 3.sınıfa geçiş yaptım. derslere calışmaya bugün basladım siteye de bugün kaydoldum zaten sizin yazdıklarınızı çalışmalarınızı görünce cok panik oldum çok mu geç kaldım nasıl bi çalışma yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
hoşgeldin.öncelikle panik yapma ve çalışmaya başla sitedeki ders notlarında çıkmış sorulardan yararlan.başarılar

merveg

Özel Üye
hoşgeldin aramıza.no panic.zamanını iyi kulanırsan yapamayacağın şey yok.ama bir an önce başla.kolay gelsin

J3_u_L_u_T 33

Yeni Üye
:confused:arkadaslar öncelikle hepinize bu yıl basarılar dilerim..ben dgs ile 3.sınıfa geçiş yaptım. derslere calışmaya bugün basladım siteye de bugün kaydoldum zaten sizin yazdıklarınızı çalışmalarınızı görünce cok panik oldum çok mu geç kaldım nasıl bi çalışma yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
2 ay var daha 1 ay kala calısp gecenlerde var sende gecebılrsın:rolleyes:herhalde

hullya

Yeni Üye
evt hiç olmadı bütlere çalışırsın ben bütünlemeye 3hfta çalıştım ve geçtimm şimdi başla konti;)garantii

ozkaya

Yeni Üye
:)

bende henüz çalışmaya başlamayanlardanım panik yapma şuan 2.sınftayım geçen sene son 1ay kala çalışmaya başladım şuan sadece alttan 2 dersim var.yani geç kalmış sayılmazsın rahat ol:)

m3lto

Yeni Üye
off konu olarak çalıştğmm 17 ünite olldu finansal ve maliyet çok zoorrr:(

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,726
Son üye