Ders Ücreti diye bir şey var mı?

Burkacan

Yeni Üye
Merhaba herkese merak ettiğim bir konu var. İşletme 3. sınıf öğrencisiyim 6 dersin 3ünden kalınırsa sınıf tekrarı yapılıyor biliyorsunuz.Sadece kaldığım derslerden kayıt yaptıracağım vrilen derslerden sorumlu olunmuyor bunu biliyorum peki ücret düşüyor değilmi geçen seneki gibi yüksek miktarda para vermeyeceğim kaldığım 3 dersin parasını vereceğim??

Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Linsey

Özel Üye
Merhaba herkese merak ettiğim bir konu var. İşletme 3. sınıf öğrencisiyim 6 dersin 3ünden kalınırsa sınıf tekrarı yapılıyor biliyorsunuz.Sadece kaldığım derslerden kayıt yaptıracağım vrilen derslerden sorumlu olunmuyor bunu biliyorum peki ücret düşüyor değilmi geçen seneki gibi yüksek miktarda para vermeyeceğim kaldığım 3 dersin parasını vereceğim??

Merhaba, evet sınıf tekrarı yapınca daha az ücret ödenir,
Bu ücretleri şimdi size söyliyemiyoruz çünkü henüz klavuzlar açıklanmadı;)

Burkacan

Yeni Üye
Merhaba, evet sınıf tekrarı yapınca daha az ücret ödenir,
Bu ücretleri şimdi size söyliyemiyoruz çünkü henüz klavuzlar açıklanmadı;)
Çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. Geçen senekilere nerden bakabilirim birde indirim mi yapıldı öyle birşeyler duydum.

artmedya

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
Ders Ücreti Diye Birşey Yoktur

Açıköğretim öğrencileri bir yılda kaç ders alırsa alsın yıllık harç değişmez. Ancak sınıf tekrarı yapanlar kitap bedeli eksik harç yatırırlar. Kitap bedeli 100TL'dir. Mesela; yıllık harç 500TL ise sınıf tekrarlayanlar 400TL yatırırlar.

AsenA_38

Yeni Üye
ben düşük mü yatırdım yani sevineyim bari:haha hayret yinede fazla gelmişti bana :p

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar