Dersin Puanını Hesaplama...

Sir_efenDie

Yeni Üye
Arkadaslar ara sınavda 43 aldıgım hukuk dersımden 51 veya 53 lerde puan almaylıyım gecmem ıcın bunu bılıorum fakat bılmediğim sey ise,hukuk dersı butunleme sınavından kac dogru soru yapmam gerekıyo? kitapcıktan 17 dogru sorum war diye gordum bu durumda bu dersi vermiş oluyomuyum?

cveb58

Yeni Üye
bu dersi almış oluyorsun arkadaşım. sınavdan alabileceğin notu hesaplaman için şu formülü kullanabilirsin : doğru cevaplarının yanına iki sıfır koy ve sınav soru sayısına böl. alabileceğin not ortaya çıkıyo.. mesela 17 doğrum var diyorsun 1700:30=56.66666666 çıkıyo...

bu arada benim de size bir sorum bende büt e hukuk tan girdim ve 57 almam lazım ge.mem için. cevaplarıma baktım ve 17 tane doğrum var ve bu da 56.66666 küsür not alacağımı gösteriyor. acaba bu notu 57 ye yuvarlıyorlar mı ?? geçmem için bunun 57 olması lazım kara kara düşünüyom şimdi işim şansa kaldı :(((

Sir_efenDie

Yeni Üye
çok tşk ederim arkadasım...
keske senın sorun hakkında ben yardımcı olabilseydım ama mantılı dusundugumuz zaman 57 ye tamamlanması olması lazım...
umarım senın ıcın öyle olur...

cveb58

Yeni Üye
Inşallah Benim De Tek Duam Bilgisayarın Mantıklı Davranması. Aöf Bürosunu Aradım Hatta Eskişehiri Aradım Tam Aydınlatıcı Cevap Vermediler Sadece Eskişehir Henüz Belli Değil Ama Bilg Puan Hesaplıyo Yuvarlamıyo Gibi Gibşi Dedi Bana.. Off Yaa Yarım Puandan Kalan Tek Ben Olucam Galiba :((

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top