Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Derslerim Hakkında Bir kaç Soru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="afearles, post: 297966, member: 175362"]</p><p><span style="color: #333333"> <table style='width: 100%'><tr><th>Öğretim Yılı</th><th>Dönem</th><th>Dönem Not Ort.</th><th>Genel Not Ort.</th><th>Durum</th></tr><tr><td>2012</td><td>BAHAR DÖNEMİ</td><td>2,34</td><td>1,89</td><td>Tekrar</td></tr><tr><td>2012</td><td>GÜZ DÖNEMİ</td><td>1,44</td><td>1,44</td><td>Uyarı</td></tr></table> </span></p><p></p><p><span style="color: #333333">Diye bir tablo var .</span></p><p><span style="color: #333333">Ve buna göre ben Güz döneminden kalıp Bahar döneminden geçmişmi bulunuyorum ? Yoksa bahardandamı kaldım ?</span></p><p></p><p><span style="color: #333333">Kaldığım dersler CC nin altı harf notlarımı olacak ? </span></p><p></p><p><span style="color: #333333">Güz dönemi üstten ders verirlermi ?</span>:eek</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="afearles, post: 297966, member: 175362"] [COLOR=#333333][TABLE="class: cms_table_mGrid, width: 100%"] [TR] [TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Öğretim Yılı[/TH] [TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Dönem[/TH] [TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Dönem Not Ort.[/TH] [TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Genel Not Ort.[/TH] [TH="bgcolor: #4C81AD, align: center"]Durum[/TH] [/TR] [TR] [TD="align: center"]2012[/TD] [TD="align: center"]BAHAR DÖNEMİ[/TD] [TD="align: center"]2,34[/TD] [TD="align: center"]1,89[/TD] [TD="align: center"]Tekrar[/TD] [/TR] [TR="class: cms_table_alt, bgcolor: #FCFCFC"] [TD="align: center"]2012[/TD] [TD="align: center"]GÜZ DÖNEMİ[/TD] [TD="align: center"]1,44[/TD] [TD="align: center"]1,44[/TD] [TD="align: center"]Uyarı[/TD] [/TR] [/TABLE] [/COLOR] [COLOR=#333333]Diye bir tablo var .[/COLOR] [COLOR=#333333]Ve buna göre ben Güz döneminden kalıp Bahar döneminden geçmişmi bulunuyorum ? Yoksa bahardandamı kaldım ?[/COLOR] [COLOR=#333333]Kaldığım dersler CC nin altı harf notlarımı olacak ? [/COLOR] [COLOR=#333333]Güz dönemi üstten ders verirlermi ?[/COLOR]:eek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Derslerim Hakkında Bir kaç Soru