C cemkoc Yeni Üye Katılım 7 Eki 2015 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bölüm: İşletme Şehir: İstanbul 9 Eki 2015 #1 arkadaşlar dikey geçişle işletmeyi seçtim ama kitapları aldıktan sonra göz gezdirdim zor geldi.
AOFDESTEK ADMİN Yönetici Admin Katılım 9 Şub 2011 Mesajlar 6,044 Tepkime puanı 25 Puanları 48 Bölüm: İşletme Şehir: Bursa 13 Eki 2015 #2 Gözünüzü korkutmasın Açık öğretim olduğu için sorular çok ayrıntı istemiyor, aşağıdaki ders notlarından faydalanabilirsiniz, ayrıca son 3 yıla ait çıkmış soruları temin edip çözerseniz büyük oranda derslerinizden başarılı olursunuz. Aöf Ders Notları
Gözünüzü korkutmasın Açık öğretim olduğu için sorular çok ayrıntı istemiyor, aşağıdaki ders notlarından faydalanabilirsiniz, ayrıca son 3 yıla ait çıkmış soruları temin edip çözerseniz büyük oranda derslerinizden başarılı olursunuz. Aöf Ders Notları
B burakbayram Yeni Üye Katılım 15 Eki 2016 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bölüm: İşletme Şehir: Kayseri 15 Eki 2016 #3 ders notları nerede neden görünmüyor..