Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Düşündürücü sözler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="huri mert, post: 236630, member: 145506"]</p><p>Boş zaman yoktur,boşa geçen zaman vardır -tagore-</p><p>yirmi yaşındaki bir insan dünyayı değiştirmek ister,yetmiş yaşına gelince yine dünyayı değiştirmek ister ama yapamayacağını bilir -clarence s. Darrow-</p><p>iki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum;evren ve aptallık.aslında ilki konusunda çok da emin deilim -albert einstein-</p><p>sahip olduğunuz tek şey çekiçse her şey çivi gibi görünmeye başlar -abraham maslow-</p><p>çevrendekileri alçaltarak deil;kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin.</p><p>Cesur ol.değilsen bile öyle davran,hiçkimse aradaki farkı anlayamaz.</p><p>Tecrübe,herkesin kendi hatalarına verdiği addır.</p><p>Kral da dilenci de aynı iştahla acıkırlar -montaigne-</p><p>öyle alçak bir kapıdır ki açlık;zaruri oldu mu insan artık ne kadar büyükse o kadar çok eğilir -victor hugo-</p><p>yeryüzünde hiçbir gıda açlık kadar lezzetli değildir -cervantes-</p><p>adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur -amyot-</p><p>kuvvete dayanmayan adalet aciz,adalete dayanmayan kuvvet zalimdir -pascal-</p><p>başkalarını sık sık affedin ama kendinizi asla -publilius-</p><p>beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlayamaz -rousseau-</p><p>başkalarının bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz -montaigne-</p><p>akıllı olmak ta birşey değil,mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır -descartes-</p><p>akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır : Zamanınızı ve neşenizi çalarlar -goethe-</p><p>ben bilmediğimi bildiğim için diğer insanlardan akıllıyım -sokrat-</p><p>alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif,sonra kırılamayacak kadar güçlü olurlar -benjamin dizraelli-</p><p>kadınlar zayıftır ama analar kuvvetlidir -victor hugo-</p><p>unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazlmaya değer şeyler yap -benjamin franklin-</p><p>öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz -çin sözü-</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="huri mert, post: 236630, member: 145506"] Boş zaman yoktur,boşa geçen zaman vardır -tagore- yirmi yaşındaki bir insan dünyayı değiştirmek ister,yetmiş yaşına gelince yine dünyayı değiştirmek ister ama yapamayacağını bilir -clarence s. Darrow- iki şeyin sonsuz olduğunu biliyorum;evren ve aptallık.aslında ilki konusunda çok da emin deilim -albert einstein- sahip olduğunuz tek şey çekiçse her şey çivi gibi görünmeye başlar -abraham maslow- çevrendekileri alçaltarak deil;kendini gerçekten yükselterek büyüyebilirsin. Cesur ol.değilsen bile öyle davran,hiçkimse aradaki farkı anlayamaz. Tecrübe,herkesin kendi hatalarına verdiği addır. Kral da dilenci de aynı iştahla acıkırlar -montaigne- öyle alçak bir kapıdır ki açlık;zaruri oldu mu insan artık ne kadar büyükse o kadar çok eğilir -victor hugo- yeryüzünde hiçbir gıda açlık kadar lezzetli değildir -cervantes- adaletin hakim olduğu yerde silahın yeri yoktur -amyot- kuvvete dayanmayan adalet aciz,adalete dayanmayan kuvvet zalimdir -pascal- başkalarını sık sık affedin ama kendinizi asla -publilius- beraber ağlamaktaki tatlılık kadar hiçbirşey kalpleri birbirine bağlayamaz -rousseau- başkalarının bilgisi ile bilgin olsak bile ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz -montaigne- akıllı olmak ta birşey değil,mühim olan o aklı yerinde kullanmaktır -descartes- akılsızlar hırsızların en zararlılarıdır : Zamanınızı ve neşenizi çalarlar -goethe- ben bilmediğimi bildiğim için diğer insanlardan akıllıyım -sokrat- alışkanlıkların zincirleri önce duyulmayacak kadar hafif,sonra kırılamayacak kadar güçlü olurlar -benjamin dizraelli- kadınlar zayıftır ama analar kuvvetlidir -victor hugo- unutulmak istemiyorsan, ya okunacak şeyler yaz,ya da yazlmaya değer şeyler yap -benjamin franklin- öğrenmek, akıntıya karşı yüzmek gibidir ilerleyemediğiniz taktirde gerilersiniz -çin sözü- [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Düşündürücü sözler