eksik kodlama

angel_buse

Yeni Üye
merhaba arkadaslar ben daha bırıncı sınıf ogrencısıyım ılk sınavımdı cumartesı gunu oturumu sınavda kıtapcık kodunu optık okuyucusuna ısaretlemeyı unutmusum sınav sorumlularıda bısı demedı sınavımda ııdı be yaw acaba gecersız sayılırmı sınavım. dılekcede verdım ama. bıde sonuclar nezaman acıklancak yhaaa........

MatmazeL

Özel Üye
Dilekçe verdiyseniz okul karar vericektir ama pek umut etmeyin bence:(
Bu ayın sonuna dogru açıklanıcak sonuçlar..

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
okuldaki görevlilerin dikkatini çekmişse eğer işaretlemi olabilir fakat okuldaki görevlilerle ünivertedeki görevliler arasında çok fark var üniveertedeki görevlileri daha ince eleyi sıkı doluyorlar..hayırlısı ne is o olsun

angel_buse

Yeni Üye
okuldaki görevlilerin dikkatini çekmişse eğer işaretlemi olabilir fakat okuldaki görevlilerle ünivertedeki görevliler arasında çok fark var üniveertedeki görevlileri daha ince eleyi sıkı doluyorlar..hayırlısı ne is o olsun
tsk edıorum ama ıns oledır fark edıp ısaretlerler yha yhoksa kotu olur ılk senemde cakmak ıstemm :(:(:(:(

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
tsk edıorum ama ıns oledır fark edıp ısaretlerler yha yhoksa kotu olur ılk senemde cakmak ıstemm :(:(:(:(

Eğer öle olsa bile umudunu yitirme soruları çok kasmıolar çalış düzenli olarak geçersin bak benim yazılarımı oku sınava hazırlanmamın puf noktası yazıor oku onları ve dıkkate al

jojo

Yeni Üye
arkadaşlar sınavda bunlar hassas noktalar nasıl unutursunuz:rolleyes: helede en önemlisi kitapçık kodu. zaten optiği bize sınavdan 15 dk önce veriyolar.ben en az 3 kere bakıyorum kontrol ediyorum.lütfen biraz daha dikkatli olalım.yazık değil mi onca emek:(
buse umarım işaretlenmiştir gözetmen tarafından kitapçık kodun.

angel_buse

Yeni Üye
arkadaşlar sınavda bunlar hassas noktalar nasıl unutursunuz:rolleyes: helede en önemlisi kitapçık kodu. zaten optiği bize sınavdan 15 dk önce veriyolar.ben en az 3 kere bakıyorum kontrol ediyorum.lütfen biraz daha dikkatli olalım.yazık değil mi onca emek:(
buse umarım işaretlenmiştir gözetmen tarafından kitapçık kodun.
jojo kıtapcıklar dagıtıldı ve ıkı kere degıstı.kıtapcıgım bı A oldu bı B oldu o panıkle sıldıkten sonra tekrar kendı kıtapcıgımın kodunu ısaretlemeyı unutttum.kotu oldu ama nabımm fınallerı sıkı tutarım.tskler:(:(

jojo

Yeni Üye
jojo kıtapcıklar dagıtıldı ve ıkı kere degıstı.kıtapcıgım bı A oldu bı B oldu o panıkle sıldıkten sonra tekrar kendı kıtapcıgımın kodunu ısaretlemeyı unutttum.kotu oldu ama nabımm fınallerı sıkı tutarım.tskler:(:(
hmm anlıyorum.. sınavın düşmanı paniktir zaten.hakkında hayırlısı olsun.belkide işaretlemişsindir sınav heyacanıyla işretlemedim psikolojisini yaşamışta olabilirsin.neyse cuma günü muhtemelen açıklanır bakalım işaretleyip işartlemediğin belli olur.üzülme herşeyin sonu değil daha önünde final var oda olmadıysa büt var.
finallere ii çalış.başarılar şimdiden..

angel_buse

Yeni Üye
hmm anlıyorum.. sınavın düşmanı paniktir zaten.hakkında hayırlısı olsun.belkide işaretlemişsindir sınav heyacanıyla işretlemedim psikolojisini yaşamışta olabilirsin.neyse cuma günü muhtemelen açıklanır bakalım işaretleyip işartlemediğin belli olur.üzülme herşeyin sonu değil daha önünde final var oda olmadıysa büt var.
ınsallah oledır.bı sorun yasamm ınallah.artık sınav gecersız sayılsada fınallerden gecerım guvenıoru kendıme.:):)

jojo

Yeni Üye
harikasın!! işte budur. güven kelimesini severim:) hiç bir zaman umudunu yitirmiyeceksin.allahtan umut kesilmez.en önemlisi de her şerde bi hayır vardır.
kendine güvenmenide takdir ettim doğrusu:) sen 1. sınıfsın galiba?

angel_buse

Yeni Üye
hayırlısı olsun bakalım. fınallerde daha sıkı tutarım bu bana bı ders oldu gabıla. tskler arkadaslar herkese...:)

angel_buse

Yeni Üye
harikasın!! işte budur. güven kelimesini severim:) hiç bir zaman umudunu yitirmiyeceksin.allahtan umut kesilmez.en önemlisi de her şerde bi hayır vardır.
kendine güvenmenide takdir ettim doğrusu:) sen 1. sınıfsın galiba?
Herzaman ınsan guvenmelı kendıne bu sıteyede bayıldım super ne sorum olursa olsun bı cevap bulabılıorum tskler herkese. herseyın hayırlısı. eet daha bırıncı sınıfım jojo guzel sozlerın ıcın de tskler sana ama gercekten bole olmalı.yhoksa bı cıkar yol bulunmaz hıc bı zaman.dımı?:):)

angel_buse

Yeni Üye
cok sukur hıc bır sorun cıkmadı sınavım gecerlı sayılmıs. mutluyum tesekkurler arkadaslar....

jojo

Yeni Üye
oo süper!! o zaman;) hadi geçmiş olsun. çok sevindim buse.tebrik ederim.. umarım notlarında iidir:) söylemiştim sana allahtan umut kesilmez diye..ben geçerli olacağına inanıyodum zaten:D hadi bakalım finalde aynı hatayı yapmazsın bi daha.finalde bol şans ve başarılar diliyorum..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype