Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
elimde 1. ve 2. sınıf yardımcı kitaplar var?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="ragut, post: 168990, member: 40533"]</p><p>isteyen olursa uygun fiyata satabilirim</p><p></p><p>(2008 yılı)2. sınıf kamu yönetimi: murateğitim 2-A+2-B+soru bankası(murateğitim)= 25 lira</p><p></p><p>ilkumut yayınları 1. sınıf( 2007 basım)= A+B KİTABI 20 lira</p><p></p><p>murateğitimin 1. sınıf kitaplarıda var elimde( 20 lira)( herhalde buda 2007 olacak)</p><p></p><p>1 tanede ilkumutun 2008 basım 2. sınıf( A KİTABI VAR 10 lira)</p><p></p><p></p><p>isteyen olursa iletişime geçebilir..a arkdaşlar</p><p></p><p>hepsi KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İÇİN doğal olrak soruları çzöülmüş ve sayfaları çizilmiştir..</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="ragut, post: 168990, member: 40533"] isteyen olursa uygun fiyata satabilirim (2008 yılı)2. sınıf kamu yönetimi: murateğitim 2-A+2-B+soru bankası(murateğitim)= 25 lira ilkumut yayınları 1. sınıf( 2007 basım)= A+B KİTABI 20 lira murateğitimin 1. sınıf kitaplarıda var elimde( 20 lira)( herhalde buda 2007 olacak) 1 tanede ilkumutun 2008 basım 2. sınıf( A KİTABI VAR 10 lira) isteyen olursa iletişime geçebilir..a arkdaşlar hepsi KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ İÇİN doğal olrak soruları çzöülmüş ve sayfaları çizilmiştir.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
elimde 1. ve 2. sınıf yardımcı kitaplar var?