Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
....farklı demek yanlış demek değildir....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="pegasus_dna, post: 208142, member: 127069"]</p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo">bende açık öğretimin zorluğunu yaşıyorum çereden gelen eleştiriler aöf üniversitemidir bitirsen ne olur bitirmesen ne olur gibisinden...</span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo"></span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo">örgünden daha çok emek burda, kendi azminle birşeyler yapıyorsun kopya olmadan torpil olmadan... örgünde 49 notun olsa hoca geçirir aöf'de 49 olsa notun kalırsın fark var...</span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo"></span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo">ve çok başarılı örenciler var aöf'de ,,ben kimseye kulak vermiyorum vermicem herkesin aöf hikayesi vardır...aöf'den mezun olan ve üniversitelerde prof .olmuş örneklerimiz var...</span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo"></span></u></em></strong></p><p><strong><em><u><span style="color: Indigo">ben mühendisliği 1.sınıftan terk ettim belli sebeplerden dolayı şuan aöfdeyim arasındaki farkı çok iyi anlıyorum..... yıldırım kardeşim yazın çok güzeldi....teşekkürler</span></u></em></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="pegasus_dna, post: 208142, member: 127069"] [B][I][U][COLOR="Indigo"]bende açık öğretimin zorluğunu yaşıyorum çereden gelen eleştiriler aöf üniversitemidir bitirsen ne olur bitirmesen ne olur gibisinden... örgünden daha çok emek burda, kendi azminle birşeyler yapıyorsun kopya olmadan torpil olmadan... örgünde 49 notun olsa hoca geçirir aöf'de 49 olsa notun kalırsın fark var... ve çok başarılı örenciler var aöf'de ,,ben kimseye kulak vermiyorum vermicem herkesin aöf hikayesi vardır...aöf'den mezun olan ve üniversitelerde prof .olmuş örneklerimiz var... ben mühendisliği 1.sınıftan terk ettim belli sebeplerden dolayı şuan aöfdeyim arasındaki farkı çok iyi anlıyorum..... yıldırım kardeşim yazın çok güzeldi....teşekkürler[/COLOR][/U][/I][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
....farklı demek yanlış demek değildir....