Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Felsefe bölümü, sınavsız geçiş, kontenjan ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Aral Yüce, post: 239505, member: 147019"]</p><p>Arkadaşlar benim durumum şu; Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji bölümünde okuyorum, ama derslere ve sınavlara girmiyorum harç yatırıp okumaya devam ediyorum yani not ortalamam falan 0 (sıfır), bu saatten sonra bu okulu bitiremeyeceğim için Aöf 4 yıllık felsefe bölümüne girmek istiyorum. İşi garantiye almak için ygs sınavına ve 1 tane lys sınavına girdim. İki sınavda da barajı geçtim sanırım şöyle puanlarım:</p><p></p><p>ygs-1 ygs-2 ygs-3 ygs-4 ygs-5 ygs-6</p><p>205,077 201,821 327,692 329,626 291,999 246,354</p><p></p><p>Felsefe TM-3 ile alıyor yazıyor ham TM-3 puanımda 252</p><p></p><p>1.Sınava girmeden Aöf okumak için başvuru hakkım var mı belli bir not ortalaması gerekiyor mu ?</p><p></p><p>2.Aöf 4 yıllık felsefe bölümü için kitapçıkda genel kontenjan 35 yazıyor, kontenjan sınırlaması yok sanıyordum, buna cevap verirmisiniz aklım ermedi.</p><p></p><p>3.Tercih yapsam bu puanlarla felsefe bölümüne girebilir miyim ?</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Aral Yüce, post: 239505, member: 147019"] Arkadaşlar benim durumum şu; Mimar Sinan Üniversitesi Arkeoloji bölümünde okuyorum, ama derslere ve sınavlara girmiyorum harç yatırıp okumaya devam ediyorum yani not ortalamam falan 0 (sıfır), bu saatten sonra bu okulu bitiremeyeceğim için Aöf 4 yıllık felsefe bölümüne girmek istiyorum. İşi garantiye almak için ygs sınavına ve 1 tane lys sınavına girdim. İki sınavda da barajı geçtim sanırım şöyle puanlarım: ygs-1 ygs-2 ygs-3 ygs-4 ygs-5 ygs-6 205,077 201,821 327,692 329,626 291,999 246,354 Felsefe TM-3 ile alıyor yazıyor ham TM-3 puanımda 252 1.Sınava girmeden Aöf okumak için başvuru hakkım var mı belli bir not ortalaması gerekiyor mu ? 2.Aöf 4 yıllık felsefe bölümü için kitapçıkda genel kontenjan 35 yazıyor, kontenjan sınırlaması yok sanıyordum, buna cevap verirmisiniz aklım ermedi. 3.Tercih yapsam bu puanlarla felsefe bölümüne girebilir miyim ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Felsefe bölümü, sınavsız geçiş, kontenjan ?