Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Felsefe bölümü, sınavsız geçiş, kontenjan ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="wonderkid, post: 245079, member: 78786"]</p><p>belki sorularına cevap olmayacak fakat ben durumuna farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum. felsefe bölümünü hiç tavsiye etmemek gibi... lisedeki edebiyat-tarih-tarih'teki düşünürler merakım yüzünden üniversitede felsefe bölümü yazdım ve çabalarıma karşılık kazandım. ama istediğin gibi gitmiyor hayat düzenin vs. takdir edersin ki... ben felsefeyle haşır neşir olacağım diye beklerken "felsefe"yi hava atma maksadıyla kullanan insanların içine düştüğümü gördüm, bunun yanında felsefe ile ilgili başka özel nedenlerden dolayı kabuslar görür oldum. en basitinden şunu söyleyebilirim ki; teneffüslerde bir tane normal insan yoktu. birbirlerine saçma sapan kafiyeli devşirme kelimelerden oluşan şiirler, sonunun nereye varacağı belli olmayan kıytırık pasajlar okuyan esas benliklerini gizlemek için üzerlerine kalınca kılıflar geçirmiş kişiler vardı. içlerinde bir kız vardı oturmasını kalkmasını bilen ama diğerlerinin yanında o da yandı nazarımda. sınıfta tek insanla muhattap olmadan yarım dönem geçirdim ve dönem sonunda ilişiğimi kesip tekrar öss'ye hazırlanmaya başladım. ondan beridir dikiş tutturamadık sürünüyoruz ama kafam rahat en azından. bunları gelecek hayallerini değiştirmek için değil en azından gideceğin bölümün, gönlünde ona ayırdığın boşluğu dolduramayacağını tahmin ettiğim için söylüyorum. yine de başarılar diliyorum.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="wonderkid, post: 245079, member: 78786"] belki sorularına cevap olmayacak fakat ben durumuna farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum. felsefe bölümünü hiç tavsiye etmemek gibi... lisedeki edebiyat-tarih-tarih'teki düşünürler merakım yüzünden üniversitede felsefe bölümü yazdım ve çabalarıma karşılık kazandım. ama istediğin gibi gitmiyor hayat düzenin vs. takdir edersin ki... ben felsefeyle haşır neşir olacağım diye beklerken "felsefe"yi hava atma maksadıyla kullanan insanların içine düştüğümü gördüm, bunun yanında felsefe ile ilgili başka özel nedenlerden dolayı kabuslar görür oldum. en basitinden şunu söyleyebilirim ki; teneffüslerde bir tane normal insan yoktu. birbirlerine saçma sapan kafiyeli devşirme kelimelerden oluşan şiirler, sonunun nereye varacağı belli olmayan kıytırık pasajlar okuyan esas benliklerini gizlemek için üzerlerine kalınca kılıflar geçirmiş kişiler vardı. içlerinde bir kız vardı oturmasını kalkmasını bilen ama diğerlerinin yanında o da yandı nazarımda. sınıfta tek insanla muhattap olmadan yarım dönem geçirdim ve dönem sonunda ilişiğimi kesip tekrar öss'ye hazırlanmaya başladım. ondan beridir dikiş tutturamadık sürünüyoruz ama kafam rahat en azından. bunları gelecek hayallerini değiştirmek için değil en azından gideceğin bölümün, gönlünde ona ayırdığın boşluğu dolduramayacağını tahmin ettiğim için söylüyorum. yine de başarılar diliyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Felsefe bölümü, sınavsız geçiş, kontenjan ?