only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
9 puan gerideyken Fenerbahçe'nin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söylediğini belirten Ümit Özat, “Çünkü Türkiye'nin en kaliteli oyuncu grubuna sahip” dedi.
Yıllarca Sarı-Lacivertli forma için ter döken Ankaragücü eski Teknik Direktörü Ümit Özat’tan şampiyonluk yarışıyla ilgili çarpıcı sözler. Ligin ilk yarısında Trabzonspor’un şampiyonluk yarışının favorisi olduğunu kaydeden Özat, “Ama ben, 9 puan gerideyken bile Fenerbahçe’nin şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu söyledim. Bu tespit, benim Fenerbahçeli olmamdan kaynaklanmıyor. 11 yapısı itibariyle söylenmiş bir söz. 12-13 kişilik oyuncu grubu, Türkiye’nin en kaliteli oyuncu grubu. Bizim 18. haftada Trabzon ile berabere kalmamız da şampiyonluk yarışının seyrini değiştirdi. Galatasaray’ı yenerse, ibre Trabzon’a döner. Aksi takdirde Fenerbahçe’nin şanslı olduğunu düşünüyorum. Toplumun hem Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna hem de Trabzon’un 26-27 yıllık hasretine son vermesine ihtiyacı var. Fenerbahçe’nin gönlümdeki yerini kimse söküp atamaz. Sorun kişisel. Fenerbahçe de kişilere kalmaz” diye konuştu.
FANATİK

FANATİK