Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Final sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="aöfhazırlık, post: 210140, member: 131594"]</p><p>Arkadaşlar final için sayılı günler kaldı. Hazırlık öğrencisiyim. Ben vize sonrası konulara çalışmaya başladım vize sınavından sonra.Acaba ilk konularada bakmalıyım ? </p><p>Birde ben vize sınavından ;</p><p></p><p>genel muhasebe :73</p><p>genel işletme :80</p><p>iktisada giriş :73</p><p>hukuka giriş :70 </p><p></p><p>puanları aldım.finalde geçmem için bu derslerden en az kaç puan yani en az kaç soru çözmem kafi olur.</p><p></p><p>Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Herkese başarılar...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="aöfhazırlık, post: 210140, member: 131594"] Arkadaşlar final için sayılı günler kaldı. Hazırlık öğrencisiyim. Ben vize sonrası konulara çalışmaya başladım vize sınavından sonra.Acaba ilk konularada bakmalıyım ? Birde ben vize sınavından ; genel muhasebe :73 genel işletme :80 iktisada giriş :73 hukuka giriş :70 puanları aldım.finalde geçmem için bu derslerden en az kaç puan yani en az kaç soru çözmem kafi olur. Cevaplarınız için çok teşekkür ederim.Herkese başarılar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Final sınavı için nasıl bir yol izlemeliyim