Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Final Sınavına Giriş Belgesi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="sessizzlik, post: 128008, member: 59938"]</p><p style="text-align: center"><span style="color: Red"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial'">Final Sınavına Giriş İçin Belgesi Gelmeyenler</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="color: DarkRed"><span style="font-family: 'Arial'">Arkadaşlar sınav giriş belgeniz eğer daha gelmediyse aşağıdaki adrese giriş yapıp çıktısını alabilirsiniz.Aöf ye başvurmanıza gerek yoktur.</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: Magenta"><a href="https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm">Sınav yerinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız...</a></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: Red">1.</span>Tc Numaranızı Girin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Arial'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">2.</span>Şifrenizi Girin(Şifremi bilmiyorum diyenler kayıt esnasında aöf de verilen kağıtta yazıyor oradan şifrelerini alabilirler)</span></span></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="sessizzlik, post: 128008, member: 59938"] [CENTER][COLOR="Red"][SIZE="3"][FONT="Arial"]Final Sınavına Giriş İçin Belgesi Gelmeyenler[/FONT][/SIZE][/COLOR][/CENTER] [SIZE="3"][COLOR="DarkRed"][FONT="Arial"]Arkadaşlar sınav giriş belgeniz eğer daha gelmediyse aşağıdaki adrese giriş yapıp çıktısını alabilirsiniz.Aöf ye başvurmanıza gerek yoktur.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE="4"][COLOR="Magenta"][URL="https://aofburo.anadolu.edu.tr/job1.htm"]Sınav yerinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız...[/URL][/COLOR][/SIZE] [FONT="Arial"][SIZE="3"][COLOR="Red"]1.[/COLOR]Tc Numaranızı Girin [COLOR="red"]2.[/COLOR]Şifrenizi Girin(Şifremi bilmiyorum diyenler kayıt esnasında aöf de verilen kağıtta yazıyor oradan şifrelerini alabilirler)[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Final Sınavına Giriş Belgesi