engin ne yapıyorsun sen yaa..yapamadığımız yemekleri yazıpta canımızı sıkma kardeşim.sELam olsun hemŞeriLerime.. Bende GaziAntep ' ten £ngin... bu sayfayı eşkili ufak köfte , yuvarlama resimleriyle doldurmak lazım![]()
bakmakla yetinilirmi antep kanı var damarlarında yapacaksın o yetenek varken neden bakmakla yetinioruzzengin ne yapıyorsun sen yaa..yapamadığımız yemekleri yazıpta canımızı sıkma kardeşim.
ayyy hele acılı kuru dolma yokmu ben çok seviyorum.(bunu sık sık ve çok güzel yapıyorum).bilenler bilir.
resim ve fotograflara gelince bende hiç yok ya..ekleyen arkadaşlar olursa bakmakla yetiniriz artık ne yapalım:![]()
yani şimdi kimin annesi daha becerikli diye konu açtırma bana topraqımvalla hiç ayrım yapamıyorum bu konuda bütün yemeklerimiz güzel helede insanın annesi benimki kadar becerikli olursa bir baska güzel)
![]()
tabii oyle hepsi beceriklidir eminimyani şimdi kimin annesi daha becerikli diye konu açtırma bana topraqımgaziantep diyoruz işte tüm anneler beceriklidir
ayrıca nerdesin sen büroyu tek basıma fethettim bumuydu çimciklemen
![]()
eyLüLün 6 sına ortak bi yerde bulusuyoruz o zaman tırnakları eice uzattabii oyle hepsi beceriklidir eminim
bizim ew uzak o tarafa ben gidene kadar büro kapanmıştüh artık birdahaki sefere sonuçların acıklanacagı gün gideriz
![]()
yaw sadece göz korkutacaz hatamam yorum öyle olsun uzatiymm![]()
ahahahEngin hem gaz veriyosun hemde keskin yapma diyosun olmaz ki aaa![]()