Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Geyikssssss
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="AOFDESTEK, post: 258250, member: 2"]</p><p>Rock yapmayan kişiye ne denir?</p><p>- yaprock.</p><p></p><p></p><p>Ben Yedigün içiyorum sen Onbeşgün iç.</p><p></p><p></p><p>Sinemada on dakika ara dedi, aradım aradım açmadı.</p><p></p><p>Röntgen Filmi çektirdik , yakında sinemalarda.</p><p></p><p></p><p>Yeni yapılmış resimlere ne denir?</p><p>- ‘nev’resim. </p><p></p><p></p><p>Bir romanı 7 kız yazarsa nolur?</p><p>- seven kızın romanı.</p><p></p><p></p><p>Tebrikler kazandınız, şimdi tencere oldunuz!</p><p></p><p>Kaba kuvvet uyguluma , kap kırılabilir. </p><p></p><p></p><p>-Acıkan var mı ya?</p><p></p><p>-Yok bizde tatlı kan var.</p><p></p><p></p><p></p><p>İshal olmuş böceğe ne denir?</p><p>- CIRCIR- böceği .</p><p></p><p></p><p>-Bugünlerde gözüm çok KIZarıyor.</p><p></p><p>-Benimde arıyor ya!</p><p></p><p></p><p></p><p>En ihtiyaç duyulan arı?</p><p>- başARI.</p><p></p><p></p><p>GİT’Arı’ getirde biraz şarkı söyleyelim.</p><p></p><p> -Abi arı sokmasın!</p><p></p><p></p><p>keklik askere giderse nolur?</p><p>- ER-keklik.</p><p></p><p>- Asker adın ne?</p><p></p><p>-Emre-DERSİNİZ komutanım!</p><p></p><p></p><p></p><p>-Sen nasıl bir kulsun?</p><p></p><p>-endoplazmik reti-KULUM.</p><p></p><p></p><p></p><p>-Masada hangi örtü kullanılmaz?</p><p></p><p>- Bitki Örtüsü.</p><p></p><p></p><p>Bizim CD sürücümüz ehliyeti nerden almış acaba ? </p><p></p><p></p><p></p><p>Ben hikaye yazarım.</p><p></p><p>-Ebru Destan.</p><p></p><p></p><p></p><p>Ayna'nın karşısında süslenme, manga'nın karşısında süslen.</p><p></p><p></p><p></p><p>Geçen ‘fil’e çorap aldım, zürafaya almadım.</p><p></p><p></p><p></p><p>Yılanlardan korkma, yılmayanlardan kork.</p><p></p><p></p><p>-Baykuşlar vedalaşırken ne der?</p><p></p><p>-Bay Bay Bay Kuş.</p><p></p><p></p><p></p><p>Adamın Biri Notebook Almış, DELLenmiş.</p><p></p><p></p><p>En çok eşek yavrusu nerde bulunur?</p><p>- tabiî ki SPA merkezinde .</p><p></p><p></p><p></p><p>- Denizaltı'nın bir üst modeli nedir?</p><p></p><p>-Denizyedi.</p><p></p><p></p><p>Ben kahve içiyorum, Nurgül Yeşilçay.</p><p></p><p></p><p>Bak şu karışıdaki uçak PİSTİ , ama bir türlü temizlemediler.</p><p></p><p>Adamın biri kalemi yere atmış düşmemiş neden?</p><p></p><p>-Çünkü PİLOT kalemmiş</p><p></p><p></p><p>- Senin adın ne ?</p><p></p><p>- Bill.</p><p></p><p>-Nerden bileyim be ?</p><p></p><p></p><p>Yemeğin suyuna kim bandı ?</p><p>- KOLİ BANDI.</p><p></p><p></p><p>-İneklerin sevmediği element??</p><p></p><p>-AZ-OT</p><p></p><p></p><p>Tekel'in nesi var, İki elin sesi var.</p><p></p><p></p><p>Top ağlarda, ben ağlamaz mıyım ?</p><p></p><p></p><p>Esra Erol ile - İs The Watch.</p><p></p><p></p><p>Hayat, ha tekne...</p><p></p><p></p><p>Burger King, bende vezir.</p><p></p><p></p><p></p><p>İçimde - bir acı - var ,bira almak için uzağa gitmiyorum.</p><p></p><p></p><p>Sin Sağtürk / Cos Sağtürk = Tan Sağtürk</p><p></p><p></p><p>Adamın elindeki herşeye değiyormuş, elindeki neymiş??</p><p></p><p>-Magnumsa eğer herşeye değer.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="AOFDESTEK, post: 258250, member: 2"] Rock yapmayan kişiye ne denir? - yaprock. Ben Yedigün içiyorum sen Onbeşgün iç. Sinemada on dakika ara dedi, aradım aradım açmadı. Röntgen Filmi çektirdik , yakında sinemalarda. Yeni yapılmış resimlere ne denir? - ‘nev’resim. Bir romanı 7 kız yazarsa nolur? - seven kızın romanı. Tebrikler kazandınız, şimdi tencere oldunuz! Kaba kuvvet uyguluma , kap kırılabilir. -Acıkan var mı ya? -Yok bizde tatlı kan var. İshal olmuş böceğe ne denir? - CIRCIR- böceği . -Bugünlerde gözüm çok KIZarıyor. -Benimde arıyor ya! En ihtiyaç duyulan arı? - başARI. GİT’Arı’ getirde biraz şarkı söyleyelim. -Abi arı sokmasın! keklik askere giderse nolur? - ER-keklik. - Asker adın ne? -Emre-DERSİNİZ komutanım! -Sen nasıl bir kulsun? -endoplazmik reti-KULUM. -Masada hangi örtü kullanılmaz? - Bitki Örtüsü. Bizim CD sürücümüz ehliyeti nerden almış acaba ? Ben hikaye yazarım. -Ebru Destan. Ayna'nın karşısında süslenme, manga'nın karşısında süslen. Geçen ‘fil’e çorap aldım, zürafaya almadım. Yılanlardan korkma, yılmayanlardan kork. -Baykuşlar vedalaşırken ne der? -Bay Bay Bay Kuş. Adamın Biri Notebook Almış, DELLenmiş. En çok eşek yavrusu nerde bulunur? - tabiî ki SPA merkezinde . - Denizaltı'nın bir üst modeli nedir? -Denizyedi. Ben kahve içiyorum, Nurgül Yeşilçay. Bak şu karışıdaki uçak PİSTİ , ama bir türlü temizlemediler. Adamın biri kalemi yere atmış düşmemiş neden? -Çünkü PİLOT kalemmiş - Senin adın ne ? - Bill. -Nerden bileyim be ? Yemeğin suyuna kim bandı ? - KOLİ BANDI. -İneklerin sevmediği element?? -AZ-OT Tekel'in nesi var, İki elin sesi var. Top ağlarda, ben ağlamaz mıyım ? Esra Erol ile - İs The Watch. Hayat, ha tekne... Burger King, bende vezir. İçimde - bir acı - var ,bira almak için uzağa gitmiyorum. Sin Sağtürk / Cos Sağtürk = Tan Sağtürk Adamın elindeki herşeye değiyormuş, elindeki neymiş?? -Magnumsa eğer herşeye değer. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Geyikssssss