Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="By_tr, post: 124598, member: 31084"]</p><p>Anladım herşey faydasız</p><p>Birlikte olmamız imkansız</p><p>Aşkımız değil bir çare</p><p>Geç olmadan ayrılmalıyız</p><p></p><p>Nasıl da söylersin bunları</p><p>Saymadan geçen o Yılları</p><p>Ayrılıktan söz</p><p>etme ne olur</p><p>Alda git gideceksen canımı</p><p></p><p>Gitme dur ne olur bırakma ellerimi</p><p>Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni</p><p>Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi</p><p>Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle</p><p></p><p>Ne olur anla sen halimi</p><p>Üzgünüm başka bir çare yok</p><p>Ayrılık en doğru karar inan</p><p>Gitmeye mecburum bu son veda</p><p></p><p>Bu kadar kolaymıydı herşey</p><p>Yıkıpta gitmek umutları</p><p>İnanmam bu sen olamazsın</p><p>Kötü bir kabus olsa gerek</p><p></p><p>Gitme dur ne olur bırakma ellerimi</p><p>Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni</p><p>Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi</p><p>Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="By_tr, post: 124598, member: 31084"] Anladım herşey faydasız Birlikte olmamız imkansız Aşkımız değil bir çare Geç olmadan ayrılmalıyız Nasıl da söylersin bunları Saymadan geçen o Yılları Ayrılıktan söz etme ne olur Alda git gideceksen canımı Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle Ne olur anla sen halimi Üzgünüm başka bir çare yok Ayrılık en doğru karar inan Gitmeye mecburum bu son veda Bu kadar kolaymıydı herşey Yıkıpta gitmek umutları İnanmam bu sen olamazsın Kötü bir kabus olsa gerek Gitme dur ne olur bırakma ellerimi Ne olur söyle hiç mi sevmedin beni Yok olur kırılır bu kalbim sensiz şimdi Ne olur gitme aşkımız bitmesin böyle [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir