Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="heartqueen, post: 124767, member: 54129"]</p><p>DÖN</p><p></p><p>Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı</p><p>Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı</p><p>Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı</p><p>Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı</p><p></p><p>Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı</p><p>Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı</p><p></p><p>Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi</p><p>Bitti yüreğimde acısı kaldı</p><p></p><p>Dön; nasıl kimle nerdeysen</p><p>Dön; beni biraz sevdiysen</p><p>Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Allah sevenleri ayırmasın.kimseye ayrılık şarkısı söyletmesin.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="heartqueen, post: 124767, member: 54129"] DÖN Bir gözlerin vardı, gözyaşım kaldı Bir yüreğin vardı, hatıran kaldı Bir sözlerin vardı, sitemim kaldı Bir hayat aşkım vardı, gitti yarım kaldı Son bir acım vardı, o da sensiz kaldı Ah bu canım güllere yandı, sensiz nefes aldı Yar yalan değildi, bir rüya gibiydi Bitti yüreğimde acısı kaldı Dön; nasıl kimle nerdeysen Dön; beni biraz sevdiysen Dön; yüreğimde hasret, çaresiz kaldı Allah sevenleri ayırmasın.kimseye ayrılık şarkısı söyletmesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir