Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="heartqueen, post: 124768, member: 54129"]</p><p>ÖLDÜRME</p><p>Gözlerini kapat benim yerime ,</p><p>Düşün geçmişi birde Sende ,</p><p>Bu kalanlar için sızlatırmı ?</p><p>Yaban eller bize yar mı ?</p><p></p><p>Şimdi bıraktığın yerdeyim ..</p><p>Sensiz uzun gecelerdeyim ..</p><p>Gözlerim görmez oldu ..</p><p>Artık hayat yalan oldu …</p><p></p><p>Gel beni bırakma ellerde ..</p><p>Sebepsiz saatsiz gecelerde ..</p><p>Her ömür gençliğinden vurulur ..</p><p>ÖLDÜRME beni bu yerlerde …</p><p></p><p>Yandım kül oldum hasretinle ,</p><p>Dağıldı herşey heryerde ,</p><p>Bi gülüşün yeterdi hayalime ,</p><p>Yanma sırası artık Sende …</p><p></p><p>Şimdi bıraktığın yerdeyim ..</p><p>Sensiz uzun gecelerdeyim ..</p><p>Gözlerim görmez oldu ..</p><p>Artık hayat yalan oldu …</p><p></p><p>Gel beni bırakma ellerde ..</p><p>Sebepsiz saatsiz gecelerde ..</p><p>Her ömür gençliğinden vurulur ..</p><p>ÖLDÜRME beni bu yerlerde …</p><p></p><p>Dönemem terkettiğim hiçbir yere ,</p><p>Dolaşıp duruyorum sokaklarda ,</p><p>Dilimde o Son Duam …!</p><p>Ben HiçKimseyi bu kadar SevMedimki ..</p><p>Sonsuzluk gibi çıkıyordun sözde içimden ,</p><p>Umutsuz bir yakarış gibi ,</p><p>Hiç bitmeyecek bir hasret gibi..</p><p>Ben HiçKimseyi bu kadar sevMedimki…!</p><p></p><p>Gel beni bırakma ellerde ..</p><p>Sebepsiz saatsiz gecelerde ..</p><p>Her ömür gençliğinden vurulur ..</p><p>ÖLDÜRME beni bu yerlerde …</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="heartqueen, post: 124768, member: 54129"] ÖLDÜRME Gözlerini kapat benim yerime , Düşün geçmişi birde Sende , Bu kalanlar için sızlatırmı ? Yaban eller bize yar mı ? Şimdi bıraktığın yerdeyim .. Sensiz uzun gecelerdeyim .. Gözlerim görmez oldu .. Artık hayat yalan oldu … Gel beni bırakma ellerde .. Sebepsiz saatsiz gecelerde .. Her ömür gençliğinden vurulur .. ÖLDÜRME beni bu yerlerde … Yandım kül oldum hasretinle , Dağıldı herşey heryerde , Bi gülüşün yeterdi hayalime , Yanma sırası artık Sende … Şimdi bıraktığın yerdeyim .. Sensiz uzun gecelerdeyim .. Gözlerim görmez oldu .. Artık hayat yalan oldu … Gel beni bırakma ellerde .. Sebepsiz saatsiz gecelerde .. Her ömür gençliğinden vurulur .. ÖLDÜRME beni bu yerlerde … Dönemem terkettiğim hiçbir yere , Dolaşıp duruyorum sokaklarda , Dilimde o Son Duam …! Ben HiçKimseyi bu kadar SevMedimki .. Sonsuzluk gibi çıkıyordun sözde içimden , Umutsuz bir yakarış gibi , Hiç bitmeyecek bir hasret gibi.. Ben HiçKimseyi bu kadar sevMedimki…! Gel beni bırakma ellerde .. Sebepsiz saatsiz gecelerde .. Her ömür gençliğinden vurulur .. ÖLDÜRME beni bu yerlerde … [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Giden sevgilinin ardından hangi şarkı söylenir