arkadaşlar bn yeni üyeyim ve bir şey sormak istiyorum lütlen yardımcı olun.. Bn bu yıl açıköğretim sosyal hizmetler 2 yılık bölümünü seçtim ama çok terettütteyim lütfen bilgi verirmisiniz..bi de 2 yıl aö bitirdikten sonra 4 yıllığa tamamlama durumu nsl oluyo...
Slm. Bende aöf sosyal hizmetler bölümündeyim. 2.sınıfa geçtim. Bölüm gerçekten çok iyi lısansa tamamlayabiliyorsun. Iş Olanakları
Mezunlar; çocuk yuvaları, çocuk kulüpleri, sokak çocukları için merkezler, kreş ve gündüz bakım evleri gibi çocuk
refahı alanında; gençlik merkezleri, öğrenci yurtları, üniversitelerdeki öğrenci hizmetleri birimleri gibi gençlik refahı
alanında; aile danışma merkezleri, kadın konukevleri gibi aile refahı alanında; çocuk ıslahevleri, cezaevleri gibi adli
hizmetler alanında; hastaneler, psikiyatri klinikleri, sağlık ocakları gibi sağlık alanında; huzurevleri, yaşlı danışma
merkezleri, yaşlı kulüpleri gibi yaşlı refahı alanında; bakım ve rehabilitasyon merkezleri gibi özürlü refahı alanında;
fabrikalar, sendikalar gibi işçi refahı alanında; yoksullukla mücadele ve sosyal yardım alanında; toplum merkezleri gibi
toplum kalkınması alanında kamu ve özel sektördeki kurum ve kuruluşlarda çalışma olanağına sahip olabilmektedirler