günaydın

flz_41

Yeni Üye
arkadaşlar bn yeni üyeyim ve bir şey sormak istiyorum lütlen yardımcı olun.. Bn bu yıl açıköğretim sosyal hizmetler 2 yılık bölümünü seçtim ama çok terettütteyim lütfen bilgi verirmisiniz..bi de 2 yıl aö bitirdikten sonra 4 yıllığa tamamlama durumu nsl oluyo...

theliman

Yeni Üye
arkadaşlar bn yeni üyeyim ve bir şey sormak istiyorum lütlen yardımcı olun.. Bn bu yıl açıköğretim sosyal hizmetler 2 yılık bölümünü seçtim ama çok terettütteyim lütfen bilgi verirmisiniz..bi de 2 yıl aö bitirdikten sonra 4 yıllığa tamamlama durumu nsl oluyo...
Slm. Bende aöf sosyal hizmetler bölümündeyim. 2.sınıfa geçtim. Bölüm gerçekten çok iyi lısansa tamamlayabiliyorsun. Iş Olanakları

Mezunlar; çocuk yuvaları, çocuk kulüpleri, sokak çocukları için merkezler, kreş ve gündüz bakım evleri gibi çocuk
refahı alanında; gençlik merkezleri, öğrenci yurtları, üniversitelerdeki öğrenci hizmetleri birimleri gibi gençlik refahı
alanında; aile danışma merkezleri, kadın konukevleri gibi aile refahı alanında; çocuk ıslahevleri, cezaevleri gibi adli
hizmetler alanında; hastaneler, psikiyatri klinikleri, sağlık ocakları gibi sağlık alanında; huzurevleri, yaşlı danışma
merkezleri, yaşlı kulüpleri gibi yaşlı refahı alanında; bakım ve rehabilitasyon merkezleri gibi özürlü refahı alanında;
fabrikalar, sendikalar gibi işçi refahı alanında; yoksullukla mücadele ve sosyal yardım alanında; toplum merkezleri gibi
toplum kalkınması alanında kamu ve özel sektördeki kurum ve kuruluşlarda çalışma olanağına sahip olabilmektedirler

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row