Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Günün Sözü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="only roses, post: 212558, member: 127046"]</p><p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em>sevgilinin bir eli <span style="color: Black">cahil</span>, bir eli<span style="color: black"> cihansa</span>, </em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em>bir sözü <span style="color: black">yasa</span>, bir lafı <span style="color: black">yalansa, </span></em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em>bir gözü <span style="color: black">şiir</span>, bir gözü <span style="color: black">sakarsa…</span> </em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em></em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em>İnan bana kapatılan tüm fallardaki ayrılık doğru çıkar, fincana kim bakarsa… </em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em></em></span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="color: Gray"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-size: 12px"><em><span style="color: White">Emre Kalcı/Kir </span></em></span></span></span></em></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="only roses, post: 212558, member: 127046"] [CENTER][I][COLOR=Gray][FONT=Georgia][SIZE=3][I]sevgilinin bir eli [COLOR=Black]cahil[/COLOR], bir eli[COLOR=black] cihansa[/COLOR], bir sözü [COLOR=black]yasa[/COLOR], bir lafı [COLOR=black]yalansa, [/COLOR] bir gözü [COLOR=black]şiir[/COLOR], bir gözü [COLOR=black]sakarsa…[/COLOR] İnan bana kapatılan tüm fallardaki ayrılık doğru çıkar, fincana kim bakarsa… [COLOR=White]Emre Kalcı/Kir [/COLOR][/I][/SIZE][/FONT][/COLOR][/I][/CENTER] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Forum Oyunları
Günün Sözü