Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Gururlu ve umutlu aöf'lü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="Gamzelim848, post: 183184, member: 49822"]</p><p>Cevabın için teşekkürler caponeb bazı görüşlerine katılıyorum.Buradaki arkadaşlarında yazılarında hep dile getirdikleri, kinden çok sitemdir.Ben yazımın en sonunda da söylediğim gibi ilk önce okulun bize sahip çıkması gerekiyor.Okul bu ayrımcılığa devam ederken insanlar aksini söylemez zaten.</p><p></p><p>Biz aöf öğrencileri şunu istiyoruz;oradan bakınca insanların gözüne yatarak hiçbir çaba gösterilmeden okunan bir okul gibi gözüküyor,bizi en çok üzen durum bu, halbuki bizde öğrenciyiz kampüste olmayabiliriz ama emek veriyoruz.Şunu da söylemeliyim biz ne kadar çaba gösterirsek gösterelim ne dersek diyelim her zaman örgün ile açıköğrerim arasında bir fark olacaktır,çünkü eşitlik olunca örgünde okuyanlar kendilerini aşağılanmış sayıyorlar çok yanlış bir düşünce ama ne denebilir ki...</p><p></p><p>Gördüğümüz derslerin farklı olduğu konusuna gelince;</p><p>Heralde bazı farklılıklar olacak nasıl ki sınav şeklimiz farklı onun gibi ama bu temelde görülen dersleri farklı yapmaz neticede gördüğümüz derslerde uçuk bir fark yok ben bunu anlatmak istemiştim...Zaten örgün öğretimle hangi konuda eşitiz ki...</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="Gamzelim848, post: 183184, member: 49822"] Cevabın için teşekkürler caponeb bazı görüşlerine katılıyorum.Buradaki arkadaşlarında yazılarında hep dile getirdikleri, kinden çok sitemdir.Ben yazımın en sonunda da söylediğim gibi ilk önce okulun bize sahip çıkması gerekiyor.Okul bu ayrımcılığa devam ederken insanlar aksini söylemez zaten. Biz aöf öğrencileri şunu istiyoruz;oradan bakınca insanların gözüne yatarak hiçbir çaba gösterilmeden okunan bir okul gibi gözüküyor,bizi en çok üzen durum bu, halbuki bizde öğrenciyiz kampüste olmayabiliriz ama emek veriyoruz.Şunu da söylemeliyim biz ne kadar çaba gösterirsek gösterelim ne dersek diyelim her zaman örgün ile açıköğrerim arasında bir fark olacaktır,çünkü eşitlik olunca örgünde okuyanlar kendilerini aşağılanmış sayıyorlar çok yanlış bir düşünce ama ne denebilir ki... Gördüğümüz derslerin farklı olduğu konusuna gelince; Heralde bazı farklılıklar olacak nasıl ki sınav şeklimiz farklı onun gibi ama bu temelde görülen dersleri farklı yapmaz neticede gördüğümüz derslerde uçuk bir fark yok ben bunu anlatmak istemiştim...Zaten örgün öğretimle hangi konuda eşitiz ki... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Gururlu ve umutlu aöf'lü