Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Gururlu ve umutlu aöf'lü
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="pac89, post: 258665, member: 81282"]</p><p>Benim anlamadığım memlekette herkes fırsatını bulduğu anda karşısındakini kötülüyor.Hele örgün okula gidenlere sözüm.Genelde örgüne giden Öğrencilerin bizlerden farkı kızların uçuk saç stilleri,yüzünü delik deşik eden piercingler,erkeklerde bir karış saç,sakal,küpe,her iki türdede vurdumduymazlık kendilerini üstün görme ne için onu anlayamıyorum.Ama tek anladığım örgün okula gidenlerin bizen farkı daha çocuksu olmalarıdır.Çünkü hiçbir kampüs sokaklara benzemez.TIP,hukuk,ve Bazı mühendislikler hariç çünkü buraya gidenlere gerçekten saygı duyarım gerisi fiyaskodur arkadaşlar.Örgün arkadaşlara sesleniyorum eğer baabnızın fabrkaları yoksa bizimle aynı sınavalra katılacaksınız,aynı çileleri çekeceksiniz belkide aynı işyerinde çalışacaksınız hatta gün gelecek bizlerden emir alacaksınız peki o zaman sizleri küpeleriniz mi ,küstah tavırlarınız mı kurtaracak? Hiç boşuna itiraz etmeyin Bu memlekkette okuyana değil dayısı olana iş vardır hemde en iyi mevkiilerde.Üstelik nerden mezun olduğununda bir önemi yoktur.</p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="pac89, post: 258665, member: 81282"] Benim anlamadığım memlekette herkes fırsatını bulduğu anda karşısındakini kötülüyor.Hele örgün okula gidenlere sözüm.Genelde örgüne giden Öğrencilerin bizlerden farkı kızların uçuk saç stilleri,yüzünü delik deşik eden piercingler,erkeklerde bir karış saç,sakal,küpe,her iki türdede vurdumduymazlık kendilerini üstün görme ne için onu anlayamıyorum.Ama tek anladığım örgün okula gidenlerin bizen farkı daha çocuksu olmalarıdır.Çünkü hiçbir kampüs sokaklara benzemez.TIP,hukuk,ve Bazı mühendislikler hariç çünkü buraya gidenlere gerçekten saygı duyarım gerisi fiyaskodur arkadaşlar.Örgün arkadaşlara sesleniyorum eğer baabnızın fabrkaları yoksa bizimle aynı sınavalra katılacaksınız,aynı çileleri çekeceksiniz belkide aynı işyerinde çalışacaksınız hatta gün gelecek bizlerden emir alacaksınız peki o zaman sizleri küpeleriniz mi ,küstah tavırlarınız mı kurtaracak? Hiç boşuna itiraz etmeyin Bu memlekkette okuyana değil dayısı olana iş vardır hemde en iyi mevkiilerde.Üstelik nerden mezun olduğununda bir önemi yoktur. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Açıköğretim Sorularınıza Cevaplar
Gururlu ve umutlu aöf'lü