Menü
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Güzel Şey İnsan Olmak..İnsanlığı Anlamak...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Konuya cevap cer
<p>[QUOTE="isokor, post: 257183, member: 127228"]</p><p><strong><span style="color: darkred">Eğer, herkes kendini kaybedip seni suçladığı zaman,</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">sen soğukkanlılığını koruyabilirsen...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Eğer, herkes senden kuşkulandığında sen kendine</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">güvenip tüm şüpheleri hoşgörüyle karşılayabilirsen...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Eğer, düşlere kapılmadan düş kurabilir; düşünebildiğin</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">halde düşüncelerin kölesi olmazsan ve aynı zamanda</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">ne çok uysal olup nede çok akıllı bir tavırla konuşmazsan,</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Eğer, ne sevgili dostların ne de düşmanların seni hiç incitmezse</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">ve kimseyi hem küçümsemez, hemde kimseye bagımlı olmamayı</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">başarabilirsen...</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Her şey daha güzel. İnsan olmak bi o kadar daha güzel.</span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred"></span></strong></p><p><strong><span style="color: darkred">Teşekkür ettim:cici</span></strong></p><p>[/QUOTE]</p>
[QUOTE="isokor, post: 257183, member: 127228"] [B][COLOR="darkred"]Eğer, herkes kendini kaybedip seni suçladığı zaman, sen soğukkanlılığını koruyabilirsen... Eğer, herkes senden kuşkulandığında sen kendine güvenip tüm şüpheleri hoşgörüyle karşılayabilirsen... Eğer, düşlere kapılmadan düş kurabilir; düşünebildiğin halde düşüncelerin kölesi olmazsan ve aynı zamanda ne çok uysal olup nede çok akıllı bir tavırla konuşmazsan, Eğer, ne sevgili dostların ne de düşmanların seni hiç incitmezse ve kimseyi hem küçümsemez, hemde kimseye bagımlı olmamayı başarabilirsen... Her şey daha güzel. İnsan olmak bi o kadar daha güzel. Teşekkür ettim:cici[/COLOR][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
Önizleme yap
Adı
İnsan doğrulaması
Türkiye'nin Başkentinin Plaka Kodu Nedir?
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Aöf - Açıköğretim Fakültesi
Aof Sohbet
Her Telden
Güzel Şey İnsan Olmak..İnsanlığı Anlamak...